Garderobe pēc dzemdībām

01. Mar 2017, 12:55 mamma88 mamma88

Sveikas. Pastāstīšu kā ģērbties pēc dzemdībām tām māmiņām, kuras tik ļoti ātri vēl nav atguvušas pirms dzemdību figūru, bet šajā transformāciju procesā tāpat vēlas justies un izskatīties skaisti. Mammai pēc dzemdībām ir apaļīgs vēders un liekie kg uz rokām, kājām.

Lūk būs daži padomi.

1. Ja ir apaļas rociņas, tad labāk izvēlēties krekliņu ar piedurknēm. Bezpiedurkņu blūzes vizuāli padarīs masīvu augšdaļu. Bet ja tev ir tava mīļākā blūze bez piedurknēm, tad arī to var vilkt, sakombinējot kopā ar kādu žaketi vai jaciņu.

Attēlu rezultāti vaicājumam “shirt with sleeves women”

Attēlu rezultāti vaicājumam “shirt with sleeves women”

2. Šāda tipa svārki ļoti labi izskatās kombinācijā ar ādas jaku.

3.Svarīgi ir vilkt sava tā brīža izmēra drēbes. Ja tev ir L vai xl izmērs, tad ir jāpērk tāds. Nevajag iegādāties mazāku izmēru, jo bikses, kuras knapi der, met nesmukas krunkas uz kājām. Tāpat arī blūzīte var krūšu daļā būt iežmiegta un podziņas var būt pusatvērtas(no tām rēgosies ārā krūšturis).

Attēlu rezultāti vaicājumam “too small bluse”

4. Svarīga ir arī simpātiska un pareiza izmēra apakšveļa, lai nav situācija, kad krūštura lencītes iespiežas miesā vai arī krūtis lec ārā no krūštura Nevajag aprobežoties ar barošanas krūšturiem, kuri parasti ir bezformīgi. Labs risinājums ir nedaudz polsterēti krūšturi, jo gadījumā ja viena krūts būs izēsta, bet otra pilna, tad šāda tipa polsterētā krūšturī abas krūtis izskatīsies daudz maz vienāda izmēra.

5. Būt nedaudz augstāk par zemi. Vizuāli kājas slaidinās augstpapēžu zābaki vai kurpes. Var atrast arī zābakus uz nelielas platformas, kuri būs ļoti ērti.

Kombinācija, piemēram, melnas bikses+melni zābaki jūsu kājas vizuāli padarīs garākas. Izvēloties zābakus nevajadzētu iegādāties tāda garuma, kuri beidzas kājas vidus daļā. Labāk ir vai nu īsie vai paisam garie zābaki.

Tomēr ja nākas iet ļoti garās pastaigās ar bērniem, tad labāk izvēlēties botas vai ērtus zempapēžu apavus. Arī sportiskais stils var būt simpātisks. 

6. Izvēlēties labāk masīvākas rotas un aksesuārus.

7. Ja esi svara mešanas "pozīcijā", tad var iegādāties džegingus vai bikses uz gumijas, lai ilgāk kalpotu.

Attēlu rezultāti vaicājumam “džegingi”

Pērkot bikses ar rāvējslēdzēju un pogu, tās pēc pāris mēnešiem būs pa lielu, un vajadzēs iet jaunu bikšu meklējumos.

Tāpat esmu nonākusi pie secinājuma, ka raibas bikses vai legingi simpātiski izskatās ļoti slaidu kāju īpašniecēm. Pat vidusmēra sievieti bez liekā svara puķainas un krāsainas bikses vai legingi padarīs kājas izmēru lielākas.

8. Lai piedod man modes mākslinieki, bet melna krāsa tiešām slaidina cilvēku. Protams nevajag tagad visu garderobi izvēlēties melnu, bet melno var vilkt piemēram problēmzonām. Piemēram, ja ir liels vēders un ļoti slaidas kājas, tad augšdaļā ieteiktu izvētēties melnu vai tumši zilu vai violetu krāsu, bet apakšā gaišāku, jo gaišais vizuāli cilvēku paplatina.

Jāsaka, ka šo rakstu rakstīju pēc pašas pieredzes (neesmu ne dizainere, ne modes māksliniece). Esmu arī liela pārvērtību un modes šovu fane. Protams ne viss visiem der, bet tās ir pāris vadlīnijas, kuras iespējams kādai noderēs. Glvenokārt tomēr ir jāskatās kāda tipa figūra ir cilvēkam un individuāli jāpiemeklē apģērbs. 

Ceru, ka šis raksts noderēs kādai. Atceros pati cik lielu mulsumu izjutu veikalā ar savu jauno pēc dzemdību figūru, un nevarēju saprast ko iegādāties, kam pievērst uzmanību, jo lietas, kuras derēja un skaisti izskatījās kā maza izmēra sievietei, palielākai ne visai.

 

Kādi ir jūsu ieteikumi attiecībā uz garderobi pēc dzemdībām? Kā ekonomiskāk iegādāties apģērbu šajā transformāciju laikā? Dalamies ar pieredzi!

mamma88 mamma88 04. Mar 2017, 21:50 UnscrewedJet83

Katram tas ir tīri individuāli.

helliite helliite 02. Mar 2017, 12:08 UnscrewedJet83

baroju bērnu gadu un mēnesi, nekur man nekas nepazuda 😀 Tā,ka tas ir arī tāds mīts 😀

mamma88 mamma88 01. Mar 2017, 19:49 UnscrewedJet83

Protams ir labi ja der vel ieprieksejais,bet ir mammas,kuras pec dzemdibam valka vai nu grutniecu apgerbu joprojam vai ari nakas iepirkt so to jaunu.

mamma88 mamma88 01. Mar 2017, 13:29 mamma88

t.i kleitas un topus

mamma88 mamma88 01. Mar 2017, 13:29

Ko aizmirsu piebilst. Koriģējošā veļa labi noderēs kādiem pasākumiem, kuros vajadzēs super labi izskatīties. Par valkšānu ikdienā īsti nemācēšu komentēt.
Vēl man šķiet, ka apspīlētu apgērbu nevajadzētu vilkt tuliņ pēc dzemdībām.