11.10 17:00-18:00
Nodarbības citā laikā
Izpārdots
Ja Lieldienās savu ģimeni vēlies iepriecināt ar ko sevišķu, pagatavo Pashu! Teiksi, ka esi to pasniegusi jau agrāk? Tad ieskaties portāla fotopadomā – tur uzzināsi, kā pagatavot Pashu ar bērzu sulu, sorbertu zemeņu – bazilika mērcē!
Pashu dēvē par Lieldienu ēdienu, un ne velti! Pirmkārt, tā izskatās cēli un svinīgi, un otrkārt, Lieldienas ir laiks pēc gavēņa, kad varam atļauties baudīt ēdienus, kas gatavoti no produktiem, no kuriem gavēņa laikā ierasti atturas.
Šoreiz tev piedāvājam īpašu un oriģinālu Lieldienu Pashas deserta recepti, ko atklāj šefpavārs Nauris Galejs.
Foto: Līva Lielmane