Foto orientēšanās Katlakalnā jau šodien!

Foto orientēšanās Katlakalnā jau šodien!

21. Aug 2020, 16:48 Somniorum Somniorum

Vēl viens veids, kā iepazīt jaunas vietas, vai vecas vietas no jauna ir piedalīties aizraujošās ģimenes pasākumos. Mūsu Ķekavas novadā šādi notiek regulāri, vismaz reiz ceturksnī. Dažreiz tie ir sportiski vai uz sporto orientēti, bet citreiz - novada izzināšana spēles formā. Arī šodien, 21.augusta vakarā, būs viens no tādiem pasākumiem - foto-orientēšanās Katlakalnā. Ja jūs nepiereģistrējaties iepriekš to ir iespējams izdarīt uz vietas no pl.18. Komandā var būt no 2 līdz 5 cilvēkiem, jāpiedalās vismaz vienam pieaugušajam 18+ gadu vecumā. Citu ierobežojumu nav. Kopējā startā jūs saņemsiet dotā apgabala karti (šodien tas būs Katlakalns) ar marķētiem punktiem vai šifrētām vietām. Dažus parasti ir viegli atmaskot un atrast, ar citiem vajadzētu būt uzmanīgākiem, jo var arī kļūdīties. 

Laiks ir ierobežots līdz 2 stundām. Un parasti ar tiem pietiek, lai apstaigātu  visus punktus. Bez piknika, protams, bet arī neskrienot, bērnu tempā. Nezinu, kas notiks šoreiz, bet parasti 95% gadījumu bija iespējams visu izstaigāt arī ar bērnu ratiņiem =).

Un, uzmanība, labākā daļa: dalība ir bez maksas. visas komandas, kuras pareizi atrod vismaz 15 punktus, piedalīsies laimestu loterijā. Parasti visi dalībnieki saņem kādu dāvanu no vietējiem sponsoriem. Piedalies, kamēr vasaras dienas mūs joprojām lutina ar sauli.