FLORADIX MAGNESIUM - divas nedēļas bez nakts murgiem

FLORADIX MAGNESIUM - divas nedēļas bez nakts murgiem

12. Oct 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiciens visām. Produkts, par kuru es rakstu, ir mans brīnumlīdzeklis pašlaik, un tas, ka Māmiņu Klubā varēja pieteikties tā testiem, ir laikam dāvana "no augšas".

Nesen piedzima mans bērniņš, ko ēdinu ar krūti. Man ir virs 30, un man ir grūti jau tikt galā ar stresa situācijām. Pašas dzemdības bija mierīgas, tāpat arī grūtniecība, un pirmie mēneši pēc dzemdībām, grozies, kā gribi, tomēr ir stress arī organismam, un ar laiku saasinājās arī manas psiholoģiskās problēmas. Grūtniecības laikā aktīvi dzēru magniju un tas bija mans glābiņš cīņā ar bezmiegu un kāju krampjiem naktīs, ko arī attiecīgi mierināja tieši magnijs. Polivitamīnus es nedzēru, jo uzskatu, ka pietiekoši pareizi ēdu, un visa kā man pietiek, izrādās... gandrīz visa kā.

Magnijs nesintezējas organismā, tāpēc paaugstinātas slodzes un stresa gadījumā tas jālieto papildus.

Kad ieraudzīju, ka Māmiņu Klubā piedāvā testēt tieši šo, es nedomājot pieteicos, un saņēmu produktu aptuveni pirms 2 nedēļām.

Pirmais, ko sajutu uzreiz - jau pirmajā naktī es gulēju bez murtiem, kas sākuši bija mani apciemot pirms apmēram 2 mēnešiem, un visu šo laiku (kamēr dzēru MAGNESIUM) man nebija nekādu neizskaidrojamo baiļu lēkmju. Tas viss, protams bija sācies dēļ papildus slodzes uz organismu.

Milzīga nozīme magnija lietošanā ir tajā, ka tas ir kā antistresa faktors, bremzē centrālās nervu sistēmas kairinājuma procesu attīstību, un samazina organisma jutīgumu pret apkārtējās vides ietekmi, atvieglo nemiera un aizkaitināmības simptomus. Lieta tāda, ka fizioloģiski visas ekstremālās darbības izraisa virsnieru hormonu palielinātu atvadīšanos no organisma, kā arī - asinīs palielinās adrenalīna līmenis. Tas magniju izvada caur nierēm no šūnām. Tāpēc praktiski jebkādu stresu var ārstēt ar magniju.

MAGNESIUM nodrošina diennaktī nepieciešamo magnija devu. Nu paskataties paši, kā tādu lai nedzer - MAGNESIUM satur medu, ananasus, bumbierus, mango, aprikozes, vīnogas, ābolus, citronus, kumelītes, fenheli, spinātus, burkānus utt.

Neskaitot psiholoģisko pusi, pēc dzemdībām nav viegli atjaunoties arī organismam fiziski, jo smaguma centrs vismaz pusgadu bijis cits, iedarbināti ir citi muskuļi, un lūk, mazulis ir klāt, smaguma centrs ir savā vietā, bet bērniņš aizvien vairāk gribas būt rokās, muskuļi, kas nesaprot, ko no viņiem atkal grib, dumpojas un sāp, un arī te kā palīgs nāk MAGNESIUM. Ķermenim un muskuļiem ir vieglāk, un gribas vairāk kustēties, gribas pat rīta rosmi veikt.

Un tā kā šo preparātu var lietot arī ar krūti barojošas mammas, tad jāsaka  - visas kārtis manās rokās!

Es var pilnībā droši apgalvot, ka FLORADIX MAGNESIUM palīdzēja man uzlabot pašsajūtu!

20150921092946-27313.jpg

Ja runājam par lietošanu, tad jāsaka - diez cik ērti nebija tas, ka līdzeklis jādzer pirms ēšanas. Tā kā bērniņš ir mazs, man īsti nav zināms, kad varēšu paēst, kad rokas būs brīvas, un vieglāk man būtu to dzert pēc ēšanas, nevis pirms, jo lūk, par lietošanu tad ir vēl jāatceras.

Mērglāzīte arī dīvaina, jo, lai kā es necenstos to izdzert, betigās vienalga mazliet paliek, un tā vien gribas atlikumu kā bērnam izlaizīt, jo šis uztura bagātinātājs tomēr ir gards. Pirmo reizi tas šķita mazliet skābens, bet pēc tam jau tik gards kā multivitamīnu sula, tikai ar medu un bez cukura.

Tāpat es nesapratu, cik daudz un ilgi jādzer šis uztura bagātinātājs. Vai ir kurss? Vai ir vajadzīgi pārtraukumi? Viens šāds iepakojums iet 12 dienas.

Paldies.

Ināra