Filmu un seriālu izlase oktobrī izklaides platformā Tet+

Filmu un seriālu izlase oktobrī izklaides platformā Tet+

30. Sep 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

 

Kā cimds ar roku kopā sader rudens un labs kino. Jau pirmajās oktobra dienās aizraujoši piedzīvojumi izcilās filmās ar pasaulslaveniem aktieriem, piemēram, filma “Ļaundabīgais” ar Anabellu Volisu, Mediju Hasoni un Džordžu Jangu, “Es mīlu tevi, vecīt”, kurā var redzēt Džeisonu Sīgelu un Polu Radu, vai arī “Bridžitas Džounsas dienasgrāmata” un “Bridžita Džounsa 2. Saprāta robeža”, kur nepārspēti savās lomās iejūtas Renē Zelvēgere, Hjū Grānts un Kolins Fērts. Mēneša otrajā pusē nepalaid garām komēdiju “Teds 2”, Latvijā veidoto filmu “Bedre”, spraiga sižeta filmu “Vīri melnā: globālie draudi”, nebēdnīgo stāstu “Trusītis Pēterītis 2: Mazais bēglis” un citus aizraujošus stāstus.

Laikapstākļiem kļūstot vēsākiem, vairāk laika var atlicināt arī seriāliem, kas oktobrī pieejami plašā klāstā. Vēsturiskam Latvijas pirmskara laika sižetam par leģendāro Benjamiņu dzimtu var sekot līdzi daudzsēriju filmā “Emīlija. Latvijas preses karaliene”, un vēl oktobrī Tet piedāvā noskatīties arī dokumentālo filmu par to, kā tapa šis stāsts.  Dažādu krimināllietu un izmeklētāju gaitām var sekot līdzi seriālos “Agatas Kristi Mārpla” un “Endavers”. Intrigas un spraigi notikumi nebeidz pārsteigt jaunākajās “Bahāras dzīves līkloči”, “Jeloustouna” un “Nepieradināmie” sērijās. Savukārt mēneša beigās vietējā satura veidotājs Tet studio skatītājiem piedāvās piecu sēriju izglītojoši dokumentālo seriālu “Nelegālais trips”, kurā galvenā tēma ir narkotikas.

Bērni jaunām dziesmām dziedāt līdzi un ļauties jauniem piedzīvojumiem varēs raidījuma “Ukulele” jaunajā sezonā.

 

 

Ļaundabīgais (Malignant, 2021), filma pieejama no 1. oktobra

Medisonu miegā paralizē šokējošas slepkavību vīzijas. Bet ja nu šie murgi patiesībā ir šausminoša realitāte? Varbūt Medisonai ir iespēja novērst šaušalīgos noziegumus? Filma ir režisora Džeimsa Vana jaunākais šausmu trilleris. Galvenās lomas atveido Anabella Volisa, Medija Hasone un Džordžs Jangs.

 

Agatas Kristi Mārpla (Agatha Christie's Marple, 2006), 2. sezona, seriāls pieejama no 4. oktobra

Otrajā sezonā ir četras sērijas – četri Agatas Kristi krimināltrilleri, kuros piedalās autores tik ļoti iemīļotā detektīva varone Džeina Mārplas jaunkundze. Sezona veidota galvenās lomas atveidotājas Džeraldīnas Makveinas 75 gadu jubilejas gadā. Džeina Mārplas jaunkundze ir amatierizmeklētāja, kurai analītiskas spējas ļauj tikt uz pēdām daudziem noslēpumainiem noziegumiem.

 

Aģente Eva (AVA, 2020), filma pieejama no 4. oktobra

Eva ir algota slepkava organizācijā, kas strādā visā pasaulē, izpildot pasūtījuma slepkavības un likvidējot īpaši nozīmīgas personas. Pēc bīstamas kļūdas pieļaušanas, organizācija pieņem lēmumu iznīcināt viņu pašu. Viena no pasaules bīstamākajām slepkavām nu pati kļūst par mērķi, bet vai kāds spēs viņu nogalināt?

 

Come Away (2020), filma pieejama no 4. oktobra

Pirms Pīters kļuva par Penu, bet Alise nonāca Brīnumzemē, viņi bija brālis un māsa. Viņu leģendārie piedzīvojumi kļuva iespējami, pateicoties iztēles spēkam, ko tie mantojuši no mīlošās mātes un fantazētāja tēva. Lai kādi pārbaudījumi piemeklētu ģimeni, viņi nekad nepārstāja sapņot. Trakais Cepurnieks, Sarkanā dāma un kapteinis Āķis – brīnumi sagaida aiz katra stūra, tikai jāiemācās tos saskatīt.

 

The Marksman (2020), filma pieejama no 4. oktobra

Džims Hanson ir fermeris un pensionēts jūras kājnieks, kurš dzīvo pie Meksikas robežas un cenšas izglābt māti un dēlu, kurus medī kartelis. Pēc viņa mātes nāves, Džims kļūst par jaunā meksikāņu zēna aizstāvi, un viņam jānogādā bērns uz Čikāgu. Galvenajā lomā Liams Nīsons.

 

Pālmspringsa (Palm Springs, 2020), filma pieejama no 4. oktobra

Kalifornijas kūrorta viesnīcā notiek gatavošanās kāzām. Taču viens no viesiem visu dienu uzvedas dīvaini. Līgavas māsu Sāru pārsteidz puiša nepiespiestība un lieliskā kāzu runa. Notikumu virkne izvēršas ļoti neparasta, bet visdīvainākais ir tas, ka nākamajā rītā Sāra atkal pamostas iepriekšējā dienā. Atkal ir kāzu dienas rīts, un atkal visi tām cītīgi gatavojas. Viņai atkal jāizdzīvo tā pati diena!

 

Endavers (Endeavour, 2020), 7. sezona, seriāls pieejams no 4. oktobra

Sestā sezona gandrīz bija kā pasakas beigas. Tomēr septītā sezona atgriežas ar jaunu meistardarbu, kur nepieciešamas vien aptuveni 15 minūtes, lai bārmenes Mollijas Endrjū slepkavība radītu spriedzi starp detektīvu seržantu Endaversu Morsu un viņa partneri – detektīvu, galveno inspektoru Fredu. Galvenajās lomās Šons Evanss un Rodžers Allams.

 

Bahāras dzīves līkloči (Woman, 2019), 3. sezona, seriāls pieejams no 5. oktobra

Slavenais un karstasinīgais Turcijas seriāls “Bahāras dzīves līkloči” atgriežas ar jaunu sezonu. Galvenajā lomā ir divu bērnu mīlošā māte Bahāra, kura cenšas tikt galā ar dzīves grūtajiem izaicinājumiem, kas cits pēc cita viņu pārsteidz pēc vīra zaudēšanas.

 

Bridžitas Džounsas dienasgrāmata (Bridget Jones's Diary, 2001), filma pieejama no 6. oktobra

Neprecētā 30 gadus vecā meitene no Londonas, Bridžita Džounsa nolemj izmainīt savu dzīvi un sāk rakstīt dienasgrāmatu: "Revolūcija numur viens: noteikti nometīšu 20 mārciņas no sava svara. Numur divi: atradīšu pievilcīgu, kārtīgu puisi un vairāk nesatikšos ar alkoholiķiem, darbaholiķiem, lieluma mānijas pārņemtajiem un dažādiem izvirtuļiem..”. Romantiska komēdija, kas balstīta uz Helēnas Fīldingas tāda paša nosaukuma romānu. Filmas režisore ir Šārona Magvaira. Galvenās lomas atveido Renē Zelvēgere, Hjū Grānts, Kolins Fērts.

 

Bridžita Džounsa 2. Saprāta robeža (Bridget Jones: The Edge of Reason, 2004), filma pieejama no 6. oktobra

Bridžita Džonsa ir kā apreibusi no attiecībām ar satriecošo Marku Dārsiju. Viņš ir izglītots, gādīgs un arī iecietīgs pret katru (gandrīz) sīkāko Bridžitas greizsirdības lēkmi. Kādēļ gan lai ikviena Londonas sieviete, Marka jauno un izskatīgo asistenti ieskaitot, nekristu kārdinājumā atņemt Marku tuklajai, ietiepīgajai un dažreiz nepiedienīgajai Bridžitai? Pie apvāršņa parādās garkājainā Marka asistente, un rozā krāsas mākonītis virs Bridžitas galvas savelkas aizdomīgi pelēks, kad viņa ar skubu metas pārbaudīt abu attiecības. Taču, kad Bridžitai šķiet, ka sliktāk jau vairs nevar būt, parādās viņas bijušais priekšnieks, brunču mednieks un siržu lauzējs Daniels Klīvers. 2001. gada komerciāli ļoti veiksmīgās komēdijas "Bridžitas Džounsas dienasgrāmata" turpinājums.

 

Kā kļūt par zvaigzni Brodvejā (She's Funny That Way, 2014), filma pieejama no 6. oktobra

Izabella šķiet pievilcīga dīvainiem pielūdzējiem un vēlētos kādam būt arī iedvesmas mūza, taču ir spiesta strādāt par meiteni pēc izsaukuma. Viņa sapņo kļūt par aktrisi, un kādudien viņai tas gandrīz izdodas. Par Izabellas klientu kļūst dīvainis – Brodvejas režisors Alberts, kuram patīk mainīt sieviešu likteņus. Viņš piedāvā krietnu summu, lai viņas atteiktos no līdzšinējās dzīves un tiektos pēc sava sapņa. Galvenajās lomās Imodžīna Pūtsa un Ouens Vilsons.

 

Es mīlu tevi, vecīt (I Love You, Man, 2009), filma pieejama no 6. oktobra

Veiksmīgs nekustamā īpašuma aģents Pīters saderinās ar savu sapņu meiteni. Drīz sev par sarūgtinājumu un vilšanos, viņš atklāj, ka viņam nav neviena tuva drauga, kurš kāzās varētu būt par jaunā pāra vedējtēvu. Lai to labotu, Pīters ķeras vērsim pie ragiem un sāk meklēt vedējtēva lomai piemērotu cilvēku. Viņš iekuļas virknē dīvainu un mulsinošu situāciju pirms satiek pašpārliecināto un lielisko Sidniju Faifu, ar kuru viņš saprotas jau no pirmā brīža. Abi kļūst par nešķiramiem draugiem, kā rezultātā cieš Pītera līgava un drīz vien līgavainis nonāk izvēles priekšā: vai nu izredzētā, vai jauniegūtais „bračka”. Galvenās lomas atveido Džeisons Sīgels, Pols Rads un citi. 

 

Teds 2 (Ted 2, 2015), filma pieejama no 6. oktobra

Runājošais rotaļu lācis Teds iestūrē laulības ostā, un jaunās ģimenes pirmais kopīgais lēmums ir radīt pēcnācēju. Kur daba līdzēt nevar, talkā nāk spermas donori un Teda labākais draugs Džonijs. Taču pirms kļūt par tēvu, Tedam nāksies tiesas priekšā pierādīt, ka viņš ir pilntiesīgs sabiedrības loceklis. Pēc 2012. gadā izrādītās komēdijas “Teds” fenomenālajiem panākumiem visā pasaulē seriāla “Family Guy” autors Sets Makfārlins atgriežas ar komēdijas turpinājumu kā scenārija autors, režisors un galvenās lomas – rotaļu lāča Teda balss ieskaņotājs.

 

Ukulele, (2021), 2.sezona, raidījums bērniem pieejams no 7. oktobra

Pie skatītājiem atgriežas bērnu satura producenta “Ausma” un vietējā satura veidotāja Tet studio jau iemīļots raidījums. Galvenie varoņiUku un Lele mazos skatītājus pārsteigs ar jaunām, kā arī jau zināmām dziesmām, jautriem deju soļiem un aizraujošiem piedzīvojumiem, kas norisināsies brīnumainajā vietā, ko sauc par Ukuleli. Savukārt mazais Ukuleles iemītnieks Dieziņš turpinās uzdot jautājumus, lai kopā ar mazajiem skatītājiem izzinātu visdažādākās pasaulē sastopamās lietas un parādības. Uku un Lele uz jautājumiem centīsies atbildēt, rādot un stāstot, bet, kad ar to nepietiks, tad arī dziedās, dejos un spēlēs mūzikas instrumentus.

 

Bedre (2021), filma pieejama no 7. oktobra

Filma “Bedre” veidota pēc Janas Egles stāstu motīviem. Tās centrā ir desmitgadīgais Markuss, kuram jāpielāgojas jaunajai dzīvei laukos pie omes. Pēc incidenta ar kaimiņu meiteni Emīliju ciema iedzīvotāji uz zēnu sāk lūkoties ar neiecietību un aizdomām, līdz nejaušības rezultātā viņš atrod patvērumu pie noslēpumainā vientuļnieka Jūrnieka, kurš dzīvo meža nomalē... "Bedre" ir saņēmusi Gran Prix Lībekas starptautiskajā kinofestivālā, kā arī piedalījusies ASV, Dienvidkorejas, Šanhajas, Irānas, Krievijas un Tallinas kinofestivālos, un beidzot ir gatava iepazīt arī Latvijas skatītājus.

 

Jolt (2021), filma pieejama no 8. oktobra

Apburošās Lindijas viens no lielākajiem trūkumiem ir nespēja kontrolēt savas emocijas. Dusmu uzplūdā viņa ir spējīga pat nogalināt. Kad bojā iet viņas draugs, par slepkavu atbildīgajiem izmeklētājiem pēkšņi rodas nopietnas problēmas, kuras viņiem pašiem nezinot sagādā ienaidnieks apburošās skaistules personā.

 

Jeloustouna (Yellowstone, 2019), 2. sezona, seriāls pieejams no 8. oktobra

Fermeris Džons Dutons saskaras ar jauniem draudiem savai fermai. Dutons saprot, ka divi no viņa lielākajiem ienaidniekiem ir kļuvuši par sabiedrotajiem, jo brāļi magnāti, kuriem ir politiskas saites un sakari ar policijas grupējumiem, turpina savus agresīvos draudus. Turklāt Keisija ir atgriezusies rančo, Betānija paplašina Dutoniem piederošo zemi, un Džeimijs atkāpās no politikas, lai strādātu rančo.

 

Lincoln Rhyme: Hunt for the bone collector (2020), seriāls pieejams no 8. oktobra

Bijušais Ņujorkas policijas departamenta detektīvs un kriminālistikas ģēnijs Linkolns Rīms bija līderis darbā, līdz smaga avārija, kas notika bēdīgi slavenā sērijveida slepkavas rokās, lika viņam aiziet no šī darba. Kad jaunā, ar intuīciju apveltītā Amēlija Zaksa, kurai padodas zīmēt cilvēku profilus, nonāk uz slepkavas pēdām, Rīms atrod partneri šai jaunajai kaķu un peles spēlei. Šis detektīvu duets apvieno spēkus, lai uzlauztu pilsētas mulsinošākos gadījumus, bet viņiem arī jācenšas notvert mīklaino slepkavu. Filma veidota iedvesmojoties no 1997. gadā izdotās grāmatas "Kaulu kolekcionārs".

 

Cruella (2021), filma pieejama no 11. oktobra

70-tie gadi Londonā iezīmējās ar pankroka kultūras dzimšanu. Talantīgā krāpniece Estella ir nolēmusi kļūt slavena modes pasaulē un kopā ar saviem draugiem ir gatava Londonā izkarot  savu vietu zem saules. Drīz viņa nonāk kādas augstprātīgas baroneses redzeslokā, kura izmaina Estellas dzīvi uz visiem laikiem. Filmas režisors ir Kreigs Gilespi, scenārija autori — Deina Foksa un Tonijs Makneimara. Šī ir trešā spēlfilma “101 dalmācietis” filmu franšīzē un attiecībā pret iepriekšējām filmām šis ir pirmssākums. Galveno lomu atveido Emma Stouna.

 

Spy City (2019), 1. sezona, seriāls pieejams no 12. oktobra

1961. gadā britu spiegam Fīldingam Skotam par kādu apkaunojoši veiktu darba uzdevumu ir iespēja reabilitēties, tāpēc viņš tiek nosūtīts uz Berlīni Austrumvācijā. Viņam ir jānoskaidro, kurš ir nodevējs – kāds no Apvienotās Karalistes vēstniecības darbiniekiem vai arī sabiedroto vidū. Taču sākotnējā operācija neizdodas, jo aizdomās turamais misijas laikā tiek nogalināts. Skots nepadodas un turpina bīstamu nodevēja meklēšanu. Galveno lomu attēlo Dominiks Kūpers. 

 

Catch 22 (2019), seriāls pieejams no 13. oktobra

Kapteinis Džons Josarians ir lidotājs ASV gaisa spēkos Otrā pasaules kara laikā un ir satraukts, ka tūkstošiem cilvēku, kurus viņš nekad nav sastapis, mēģina viņu nogalināt. Tomēr viņa lielākā problēma nav ienaidnieks, bet gan paša armija, jo tiek palielināts misiju skaits. Josarians mēģina izvairīties no armijas uzdevumiem, bēgot uz slimnīcu, jo Gaisa spēku noteiktumos ir teikts, ka slimības vai atvaļinājuma laikā karavīrs ir brīvs no armijā dotajām pavēlēm. Oskara laureāts Džordžs Klūnijs ir izpildroducents sešām sērijām, kuru pamatā ir Džozefa Hellera 1961. gada romāns.

 

Vīri melnā: globālie draudi (Man in Black: International, 2019), filma pieejama no 13. oktobra

Slepenās organizācijas “Vīri melnā” aģenti vienmēr ir sargājuši Zemi no visuma neģēļiem. Bet šoreiz viņiem būs jātiek galā ar lielāko līdz šim pieredzēto globālo draudu – spiegu viņu pašu rindās.  2019. gada amerikāņu zinātniskās fantastikas komēdijas režisors ir F. Gerijs Grejs. Filma ir balstīta uz Marvel Comics tāda paša nosaukuma komiksiem. Tā ir atvasinājums "Vīri melnā" filmu sērijai.

 

Jeloustouna (Yellowstone, 2020), 3. sezona, seriāls pieejams no 15. oktobra

Cīņa ar Bekiem ir uzvarēta, un ar Broken Rock Reservation ir noslēgts neliels pamiers, tomēr Džonam Dutonam un Yellowstone Dutton Ranch atkal draud jaunas nepatikšanas, kuras uzvarēt var būt neiespējami. Uzņēmums Market Equities ar jebkādiem līdzekļiem cenšas iegūt kontroli pār Dutonu zemi. Papildus tam ir saspīlētas attiecības ar blakus esošās īpašuma saimnieku, kuram ir ieildzis naids pret Dutoniem. Vai Džons, aizstāvot savu sētu no viena pretinieka, var vēlreiz aizstāvēt savas ģimenes mantojumu pret daudz spēcīgāku ienaidnieku? Vai arī viņš būs pēdējais Dutons, kuram piederēs mantotā zeme?

 

Virtuļzauri (Extinct, 2021), animācijas filma pieejama no 15. oktobra

Uz brīnišķīgas salas dzīvo apburoši dzīvnieciņi – Virtuļzauriņi. Vadot dienas bezrūpībā, pienāk brīdis, kad divi no viņiem caur laika portālu nonāk mūsdienās. Un atklājas, ka viņu suga pirms daudziem gadsimtiem ir izmirusi! Eds un Opa ir spiesti izdomāt plānu, kā izmainīt pagātnes notikumus, lai viņu cilts neietu postā.

 

Trusītis Pēterītis 2: Mazais bēglis (Peter Rabbit 2, 2021), filma pieejama no 18. oktobra

Turpinājums stāstam par mazo un nebēdnīgo trusīti Pēterīti! Bea, Tomass un trusīši beidzot ir atraduši kopīgu valodu un vada mierīgu dzīvi laukos. Tomēr Pēterītis nespēj nosēdēt uz vietas – viņa dvēsele alkst piedzīvojumu. Tāpēc, izmantojot izdevību, mazais dumpinieks dodas iespaidu meklējumos uz pilsētu. Pēterīša lielā ģimene, riskējot ar visu, dodas viņu meklēt, un nu mazajam bēglim jāizlemj, kas ir vissvarīgākais. Galvenās lomas atveido Rouza Birna, Dounals Glīsons, Deivids Ojelovo, Elizabete Debiki, Margota Robija, bet animēto tēlu lomu ierunājis Džeimss Kordens. 

 

Aģentūra (2020), seriāls pieejams no 18. oktobra

Daudzsēriju mākslas filma apvieno psiholoģisku trilleri ar detektīvu, un tās notikumi risinās Rīgā un Latvijā 2020. gada vasarā. Tas ir stāsts par pasauli, kas jau atkal pēkšņi mainās, un par aizkustinošo ticību, ka ar visu uz šis pasaules ir iespējams manipulēt. Sižeta centrā ir reklāmas aģentūra - klasisks birojs, kur profesionalitāte saduras ar apnikumu, romantiku un eksistenciālu apjukumu. Sižeta katalizators ir kāds noslēpumains gadījums, kas padara neskaidru visu, kas līdz šim ir bijis stabils un perspektīvs. Detektīvintriga izvēršas tuvplānu trillerī, kur nevainīgo laikam tomēr nav.

 

The Many Saints of New York (2021), filma pieejama no 21. oktobra

Jaunais Entonijs Soprāno aug vienā no vētrainākajiem laikiem Ņujorkas vēsturē, kļūstot par vīrieti tieši tad, kad konkurējošie gangsteri sāk sacelties un izaicina visvareno DiMeo ģimeni uz sacensību par to, kurš iegūs varu pār pilsētu. Viņa odiozais tēvocis ir Entonija elks, kurš cenšas tikt galā gan ar profesionālajiem, gan personīgajiem pienākumiem, un viņa ietekme uz brāļadēlu palīdz padarīt pusaudzi par ietekmīgo bosu, kuru vēlāk zināsim kā Tonijs Soprāno.

 

Emīlija. Latvijas preses karaliene (2021), dokumentālā filma pieejama no 21. oktobra

Dokumentālajā filmā parādīts, kā tapa kino stāsts sešās sērijās par neatkarīgo, moderno un spēcīgo sievieti, kura iekaroja savu vietu 30. gadu žurnālistikas un sabiedrības elitē, nodevību un viņas traģisko bojāeju 1941. gadā, it kā sekojot tā laika populārā gaišreģa Finka pareģojumam par Emīlijas Benjamiņas dzīvi. Daudzsēriju filmas galvenais producents ir Mistrus Media, kopproducenti Tet studio un Latvijas Televīzija, finansētājs Nacionālais Kino centrs, LR Kultūras ministrija.

 

Here Today (2021), filma pieejama no 22. oktobra

Kad veterāns, komēdiju rakstnieks Čārlijs Bērnss satiek Ņujorkas ielu dziedātāju Emmu Peidžu, viņi izveido negaidītu, tomēr jautru un aizkustinošu draudzību, kas noliek malā pusaudžu paaudžu plaisu un no jauna definē mīlestības un uzticības nozīmi. Galvenajās lomās Billijs Kristels un Tifānija Hadiša.

 

Nepieradināmie (Brassic, 2021), 3. sezona, seriāls pieejams no 25. oktobra

Vinnijs ir harizmātisks draugu grupas vadītājs, kurš izdara sīkus noziegumus. Viņam jau sen ir jūtas pret Erīnu, kura satikās ar Vinnija labāko draugu Dilanu. Otrās sezonas beigās Vinnijs beidzot atzina savas jūtas pret viņu. Tomēr pašas Erīnas atbilde palika neskaidra, liekot skatītājiem palikt neziņā par to, ko tieši viņa iečukstēja ausī pirms policija viņu aizveda. Jaunā sezona solās būt vēl pārsteidzošāka un drosmīgāka kā iepriekš. 

 

Kā baltais zvirbulis (Insecure 2021), HBO, 5. sezona, seriāls pieejams no 25.oktobra

Seriāls ir kā stāsts par vienkāršu jaunu sievieti, kuras ikdienai tiek sekots līdzi astoņās sērijās. Protams, parastie jeb vienkāršie ļaudis vislabāk zina to, ka ikdienas dzīve nemaz tik vienkārša nav. Spiediens nāk kā no darba, tā arī tuvākajiem draugiem un visur ir problēmas, problēmas, problēmas… Nemaz nerunājot par jaunu attiecību veidošanu un uzturēšanu, kas mūsdienu iepazīšanās lietotņu ērā ir tikpat svarīgi, cik sāpīgi un aktuāli. Jaunajā 5. sezonā skatītāji var gatavoties trim galvenajiem seriāla sižetiem: Lorensam piedzimst bērniņš no ar citu sievieti, Isa un Mollija cenšas atjaunot savu draudzību, un tiks stāstīts viss par Mollijas attiecību statusu. Tāpat ir liela iespējamība, ka Neitans varētu atgriezties seriālā.  

 

Nelegālais trips (2021), seriāls pieejams no 28. oktobra

Tet studio veidots piecu sēriju izpētes dokumentālais seriāls, kas paredzams raisīs diskusijas sabiedrības dažādās vecuma grupās un sociālajos slāņos. Izglītos un skaidros par apreibinošām vielām, kā par šo tēmu runāt ar jauniešiem, lietotājiem, bijušajiem lietotājiem, līdzatkarīgajiem un citiem iesaistītajiem. Būs arī ieskats dīleru pasaulē un tajā, kāda ir valsts pārvaldes politiskā nostāja šīs problēmas risināšanā. Reāli stāsti un reālas pieredzes. Raidījuma vadītājs Roberts Šteinbergs četrus gadus strādājis pētnieciskā žurnālistikā kā reportieris LTV raidījumā “Aizliegtais paņēmiens”.​

 

Mīlas stāsti (Love life, 2021), HBO, 2. sezona, seriāls pieejams no 28.oktobra

Otrās sezonas darbība arī notiek Ņujorkā, taču fokusējas uz jauna varoņa piedzīvojumiem. Šajā sezonā stāstīs par laulībām, kurās atklāsies, ka laulātais nav nemaz tas īstais dvēseles radinieks. Romantiskās drāmas otrajās sezonas centrā ir Markuss Votkinss, kurš pēc gadiem ilgām attiecībām ir spiests vēlreiz meklēt perfektu mīlestību, kuru, pēc viņa domām, viņš jau bija atradis. Galvenajās lomās varēs redzēt Viljamu Džeksonu Hārperu.

 

Pazemes klīnika (Temple, 2021), HBO, 2. sezona, seriāls pieejams no 29.oktobra

Ar otro sezonu atgriežas seriāls “Pazemes klīnika”, kurā turpināsim iepazīt Danielu Miltonu, cienījamu ķirurgu, kurš iepriekšējā sezonā sēroja par savas sievas nāvi, taču bija iesaistījies ļoti neparastā peļņas veidā… Jaunajās sērijās Ieva vēlas uzzināt, kāpēc viņas vecāki viņai melo, Lī apvieno spēkus ar harizmātisku aktīvistu, un Anna izmisīgi vēlas paveikt kaut ko nozīmīgu, pat ja tas nozīmē pacientu ievilināšanu nedaudz baisā bunkurā, kuros notiek dažādi nelikumīgi izmēģinājumi.

TET