Facebook KONKURSS: Laimē 2 ielūgumus uz cirka šovu CRYSTAL!

Facebook KONKURSS: Laimē 2 ielūgumus uz cirka šovu CRYSTAL!

17. Oct 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai vēlies 2020.gadu uzsākt, piedzīvojot īstu brīnumu? Tev ir tāda iespēja, jo nākamā gada janvārī Rīgā viesosies Cirque du Soleil, kas ir viens no iespaidīgākajiem šovu veidotājiem visā pasaulē.

Izrāde CRYSTAL solās būt iespaidīga, jo tā notiek uz ledus, apvienojot neticamas slidošanas un akrobātikas prasmes un izaicinot gravitācijas likumus. Vai ieinteresējām? Oktobrī, pērkot ģimenei biļetes uz izrādi, un ievadot īpašo kodu "gimenecds", vari saņemt 20% atlaidi. Vairāk par akciju uzzini ŠEIT.

Bet tas vēl nav viss - kādam no jums mēs vēlamies uzdāvināt divus ielūgumus uz šo iespaidīgo šovu, tāpēc aicinām piedalīties Facebook konkursā!

PIEDALIES KONKURSĀ ŠEIT

Lai piedalītos konkursā:

KONKURSA BALVA

2 ielūgumi uz izrādi CRYSTAL Arēnā Rīga

Biļetes uz izrādēm iegādājies www.bilesuserviss.lv

 

020. gada 15.-19. janvārī Cirque du Soleil viesosies Arēnā Rīga ar izrādi CRYSTAL. Tas ir dziļdomīgs un interesants stāsts par kādu meiteni, kura meklē dzīves jēgu un sāk raudzīties uz lietām no cita skatu punkta.

Šis šovs notiek uz ledus. Vingrotāji un cirka triku izpildītāji ir apguvuši izcilas slidošanas prasmes, apvienojot nevainojamu akrobātiku ar ledu; savukārt piesaistītajiem pasaules klases slidotājiem šī priekšnesuma radīšanā bija jāapgūst cirka disciplīnas un iemaņas. Piemēram, savienojot akrobātu un slidotāju prasmes, žonglēšana tiek izpildīta uz ledus, kas padara tās sniegumu gandrīz nereāli izcilu!  

Šī izrāde nevienu neatstās vienaldzīgu, jo līdztekus mākslinieku netveramajam sniegumam, skatītāji tiks pārsteigti ar tādiem šova elementiem kā mūzika, gaismas, inovācijas. Cirka mājās Kanādā tiek regulāri pieaicināti speciālisti, kuri pat pašas neticamākās idejas spēj īstenot dzīvē, lai skatītājs katru reizi tiktu pārsteigts no jauna un nespētu paredzēt notikumus.

 

Konkursa uzvarētāju izlozēsim un paziņosim 21.oktobrī.