FACEBOOK KONKURSS: Atbildi uz sievišķīgu jautājumu un laimē sievišķīgu dāvanu!

FACEBOOK KONKURSS: Atbildi uz sievišķīgu jautājumu un laimē sievišķīgu dāvanu!

10. Nov 2014, 10:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ķemme, spogulis, maks, salvetes, siltas zeķītes, krēms, lūpu krāsa... Ko tik nevar atrast sieviešu somiņās! Bet tas tiešām ir interesanti, ko VĒL var tajās atrast? Ieskatīsimies arī savās, pie viena, apskatīsimies, kas tad atrodas citu somiņās. Gribat redzēt? Piedalieties konkursā!

FACEBOOK KONKURSS:

SPIED UN PIEDALIES!

Lai piedalītos konkursā:

  1. jāatzīmē ar "Like"/"Patīk" Māmiņu Kluba Facebook lapa (https://www.facebook.com/maminuklubs.lv)
  2. jāuzraksta komentāros: kam OBLIGĀTI būtu jābūt KATRAS sievietes somiņā (vismaz viena lieta jānosauc)
  3. jāuzraksta turpat komentārā arī, kas pašlaik ir tieši tavā somiņā, kā arī, vēlams pievienot somiņas foto!

Konkursa uzvarētāju uzzināsim 11.novembrī!

BALVĀAAAAA

Ķermeņa kopšanas komplekts

no Dr. Hauschkа sortimenta

20141105161151-22640.jpg

Mitrinošais roku krēms

Atjauno, remdē, aizsargā roku ādu. Barojošā kalanhojes sula palīdz ādai saglabāt mitrumu, neatstājot eļļainas pēdas – āda kļūst maiga un gluda. Īpaši labs sausai, sastrādātai roku ādai, sausiem elkoņiem.

Ķermeņa balzams "Roze"

Spēcīga mitrinoša un maigi kopjoša iedarbība. Normālai līdz sausai, kā arī jutīgai ādai. Šis bagātīgais un reizē zīdaini vieglais mitrinātājs ar dāsni pievienotiem rožu ziedlapiņu, mežrozīšu ekstraktiem un rožu ēterisko eļļu paaugstina un atbalsta ādas dabiskās aizsargspējas. Pietiekami maigs arī zīdaiņu ādai.

Aijovas pieniņš ķermenim

Mitrina un atsvaidzina normālu līdz sausu ādu. Losjons ātri iesūcas, dāvājot ādai svaigumu un tvirtumu. Mitrinošās aivas sēkliņas remdē un mitrina, burkānu ekstrakts baro, salvija stimulē un attīra. Ideāls fiziski aktīviem cilvēkiem, saistaudu vājuma gadījumā, pēc sauļošanās un grūtniecības laikā.

Nomierinoša lavandas un laima dušas želeja

Maigā, ziepes nesaturošā formula attīra, nesausinot un nebojājot ādu. No cukura gatavotas mazgājošās vielas rada vieglas, maigas putas; ārstniecības augu ekstrakti stimulē ādas dabisko aktivitāti; augu eļļas baro, mīkstina, aizsargā ādu.

Rožu eļļa ķermenim

Galvenokārt biodinamiski audzēti kaltēti ārstniecības augi tiek nedēļu mērcēti ļoti kvalitatīvās, izsmalcinātās augu eļļās, šo maisījumu uzsildot līdz dabiskajai cilvēka ķermeņa temperatūrai. Katru rītu un vakaru WALA darbinieki rūpīgi, ritmiskām kustībām apmaisa eļļu, lai augi pilnībā un vienmērīgi ievilktos. Izvēlieties to eļļu, kas pēc iedarbības vispiemērotākā gadalaikam un Jūsu ādas stāvoklim, un maigi iemasējiet mitrā ādā pēc dušas vai vannas, dziļi ieelpojot to patīkamo aromātu. Eļļas piemērotas arī masāžai – tad tās lietojiet uz sausas ādas.

Ļaujies greznībai un lutināšanai! Vērtīgais Damaskas rožu ekstrakts, izsmalcinātā rožu ēteriskā eļļa un mitrinošā jojoba eļļa kombinācijā ar harmonizējošu, līdzsvarojošu ķermeņa eļļu padara ādu zīdaini maigu, palīdz mazināt nervu spriedzi un emocionālo izsīkumu. Izsmalcināta masāžas eļļa. Pietiekami maiga arī zīdaiņu ādai.

Citronu eļļa ķermenim

Šī eļļa ir neatņemama jebkuras celulīta samazināšanas programmas pamatsastāvdaļa. Jojoba eļļa ar citronu miziņas, citronzāles, āmuļu un kosas ekstraktiem padara ādu tvirtāku un spēcina saistaudus, izteiksmīgs un atsvaidzinošs saulē nogatavojušos citronu aromāts revitalizē emocionāli. Ideāla tonizējošai, tvirtumu atjaunojošai masāžai.

VISIEM VEIKSMI!