Eucerin produkti atopiskajam dermatītam

13. Oct 2020, 15:41 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Liels paldies Māmiņu klubam par iespēju izmēģināt Eucerin produktus, kas paredzēti atopiskajam dermatītam, jo mums tas ir aktuāli.

Sākoties vēsajam laikam, arī šī problēma paliek arvien aktuālāka, jāpievērš pastiprināta uzmanība ādas kopšanai. Līdz šim saasinājuma brīžos lietojām dermataloga izrakstītas smēres, dažādus krēmus un eļļas, taču īstos produktus vēl nebijām atraduši.

Visa Eucerin līnija ir patīkama, bez liekām smaržām. Ķermeņa losjons ātri iesūcas, pabaro, mitrina un galvenais- nomierina ādu. Pēc Eucerin losjona un aerosola lietošanas bērns vairs nekasa sakairinātos pleķus. Iepriekš bijām mēģinājuši cita ražotāja dušas eļļu, taču nekad nelikās, ka ar to var kārtīgi nomazgāties, jo vispār neputoja, tieši tapēc ļoti iepatikās eļļa no Eucerin, jo ir patīkamas konsistences (ne pārāk bieza, ne škidra) un viegli putojoša. Labākais ir tas, ka šos produktus var lietot gan lieli, gan mazi.

Izskatās, ka šogad varēsim atsākt arī baseina gaitas- šis komplekts ir lielisks palīgs cīņā ar sauso, saplaisājušo un apsārtušo ādu, kas mēdz izplatīties pa ķermeni pēc baseina peldes (pagājušajā gadā, tieši pēc baseina apmeklējuma, palika arvien trakāk, jo hlors ļoti sausina ādu). Šogad jau paspējām izmēģināt šos produktus pēc 2 peldēm un pagaidām viss ir ļoti labi.

 

Evita Žunda