Eucerin anti pigment tests: izmēģināts un notestēts!

Eucerin anti pigment tests: izmēģināts un notestēts!

12. May 2020, 00:00 liilu liilu

Ir klāt tik gaidītais pavasaris,  daba mostas,  aizvien biežāk laukā spīd saulīte un aizvien vairāk laika pavadam laukā.  Esmu 3 bērnu māmiņa,  dvīņu puikām nu jau 7 gadi,  braši pirmklasnieki,  bet meitiņi peciņai tikko palika pusotrs. Svaigā gaisā un laukā pavadam ļoti daudz laika un gribot,  negribot sanāk saulītei parādīt arī seju.  Un ne nu ir mana bēda... 

Jau gaidot dvīņu puikas sejas ādā pamanīju izmaiņas,  proti,  līdz ar pirmajiem saules stariem,  parādās ne tikai jaukie vasaras raibumiņi uz degungala,  bet arī pigmentācijas plankumi.  It Īpaši nejauki tie izskatās uz virslūpas,  liekot domāt,  ka man ir ūsas.  Un kura gan sieviete vēlas būt ūsaina un būt ūsainā mamma.  Tad nu ļoti priecājos par piedāvāto iespēju testēt līdzekli,  kas var pret šo palīdzēt. 

Testēju  divus no Eucerine sērijas piedāvātajiem produktiem - vieglu sejas krēmu ikdienas lietošanai ar SPF 30 un korektoru.  Abi produkti ir ērti lietojami. Korektoru izvēlējos lietot divas reizes dienā,  no rīta un vakarā.  Sejas krēmu katru rītu.  Ļoti patīk,  ka krems maigi smaržo un ātri iesūcas ādā,  ņemot vērā,  ka tam ir saules aizsardzības faktors SPF 30, tas dod drošības sajūtu ik dienas,  staigājot ar ratiņiem saulītē un daudzoties ar bērniem,  ka sejas āda neapdegs un būs pasargāta.  Man ļoti patīk un,  galvenais,  pēc 2 nedēļu lietošanas,  tiešām pigmentācijas plankumi nav kļuvuši redzamāki. 

Un par to ir patiess prieks.  Korektoru cītīgi lietoju 2 reizes dienā,  bet par cik,  rakstīts,  ka rezultātus var sākt manīt no otrās nedēļas, domāju vēl ir par agru spriest par tā iedarbību. Galvenais,  ka to ir ērti lietot,  maza otiņa ļauj precīzi noklāt tikai pigmentācijas skarto vietu.  Katrā ziņā esmu apmierināta ar abiem produktiem un noteilti turpināšu tos lietot.  Liels pluss ir tas,  ka šos produktus var lietot gan sieviete gaidību laikā,  gan,  barojot mazulīti ar krūti. Jo parasti ar pigmentācijas problēmām šajā laikā speciālisti iesaka necīnīties.  Paldies Eucerine un Māmiņu klub par iespēju piedalīties produktu testā! Šovasar būšu par sevi pārliecinātāka un nebūšu vairs "ūsainā" mamma.