Eucerin Anti-pigment 2 nedēļu tests

Eucerin Anti-pigment 2 nedēļu tests

13. May 2020, 17:27 Golly Golly

Ir pagājušas 2 nedēļas kopš uzsāku jaunās Eucerin Anti-pigment sērijas produktu testēšanu. Jau pirmajā ierakstā atsaucos uz abu saņemto produktu - dienas krēma un korektora - pielietošanu un pirmajiem iespaidiem. Šajā ziņā nekas nav mainījies, arī pēc otrās nedēļas pozitīvais iespaids ir saglabājies un turpinu produktus lietot ikdienā. Ir pamanāmas nelielas izmaiņas gaišākajos pigmentācijas plankumos uz viena vaiga un virslūpas, kas vieš cerību, ka pie ilgākas lietošanas iespējams panākt pamanāmu un noturīgu efektu - viendabīgu ādas toni.

Kā jau iepriekš biju iecerējusi, esmu arī papildinājusi produktu klāstu pēc savas iniciatīvas - iegādājos divkāršās iedarbības (divkameru) serumu un esmu to lietojusi pagaidām 3 dienas. Saskaņā ar pievienoto produktu bukletu, tieši serumam tiek norādīts vislielākais efekts, ja to kombinē ar dienas krēmu. Ļoti ceru, ka attaisnosies ražotāja viestās cerības!

Pirmais iespaids gan bija dalītu emociju, jo lietošanas sākumā serums izdalījās tikai no hialuronskābes daļas (caurspīdīgs) un tikai pēc vismaz 10+ nospiešanas reizēm sāka vienmērīgi izdalīties no abām kamerām (divkrāsu). Līdz ar to baidos, ka arī noslēgumā viena produkta daļa izbeigsies ātrāk. Cik tieši produkta ir flakonā atlicis nav iespējams redzēt, jo visi šīs Eucerin sērijas iepakojumi ir necaurspīdīgi. Taču šim nelielajam starpgadījumam es neļauju samazināt savu optimistisko skatījumu. 

Pielietojuma ziņā problēmu vai blakusefektu nebija - uz pirkstu galiem viegli sajaucu serumu un uzklāju to uz sejas. Serums iesūcas ādā diezgan ātri un neatstāj taukainu vai lipīgu kārtu. Iepriekš lietoju korektoru un dienas krēmu no rīta, taču tagad esmu pamainījusi lietošanas secību un no rīta lietoju serumu un dienas krēmu, bet korektoru lietoju vakarā. Pie šādas lietošanas rutīnas plānoju pieturēties vēl vismaz 4-6 nedēļas un tad priekš sevis novērtēt vai produkts ir piepildījis manas cerības, bijis pietiekoši efektīvs un samazinājis arī esošos plankumus. Taču pašlaik nebaidos to ieteikt savām draudzenēm vai māsām, vai jebkurai citai sievietei, kura cīnās ar pigmentācijas plankumiem - 2 nedēļu laikā jauni plankumi vai izteikta esošo plankumu palielināšanās nav novērota un mana sejas āda jūtas labi!