Ēst, lai dzīvotu!

Ēst, lai dzīvotu!

29. Jul 2014, 11:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Izdevniecība “White Book” izdevusi grāmatu, kas veselības jomā ir atzīta visā pasaulē. Dr. med. Džoela Fūrmana grāmatu “Ēst, lai dzīvotu”, kurā aprakstīta pārsteidzoša programma veselības atgūšanai, slimību uzveikšanai, kā arī ātrai un noturīgai svara zaudēšanai. 

Grāmatā “Ēst, lai dzīvotu” atradīsiet liecības par šokējoši lielu svara zaudēšanu un atlabšanu no dzīvībai bīstamām slimībām, uzturmācību, zinātniskus pētījumus, kas pamato Džoela Fūrmana ēšanas plāna principus, receptes, idejas maltītēm un vēl daudz vairāk. Šis vienkāršais ēšanas veids palīdzēs ikvienam zaudēt svaru, atgūt veselību un saglabāt to.

Džoels Fūrmans ir starptautiski atzīts sertificēts ārsts un uzturzinātnieks, kas specializējies slimību ārstēšanā ar dabiskām metodēm, kā arī vairāku pasaules bestselleru autors. Viņa vēstījums par to, kā dzīvot pilnvērtīgu, no slimībām brīvu dzīvi izpelnījies milzīgu atsaucību un atzinību visā pasaulē. Šī zinātniski pamatotā pieeja veselīgam dzīvesveidam, uzturam un sevis atveseļošanai uzskatāma par revolūciju mūsdienu medicīnā.

“Autors ļoti saprotami pastāsta galvenos principus kā novērtēt ēdienu, un kas mums būtu ieteicamāks, vēlamāks, tomēr kategoriski neko neaizliedz (vismaz es nesaskatīju kategorismu šajā grāmatā, tikai aicinājumu pievērst uzmanību un aizdomāties). Džoels Fūrmans stāsta kādā veidā notiek uzturvielu uzņemšana un runā par mītiem, no kuriem vismaz viens būs dzīvs arī jūsu ikdienā. (..) Grāmatai ir jārosina domāt, un šī grāmata to dara.” (Ilze Lipska, ēdiena blogere, Absolutsed.lv)

“Esmu sapratis – lai sasniegtu vēlamo, maniem pacientiem ir nepieciešamas atbilstošas zināšanas par tēmu. Tiklīdz pacients saprot galvenās idejas, tās top par viņa paša idejām. Un tad ir daudz vienkāršāk sākt pārmaiņu ceļu. [..]

Grāmatas pamatprincips – lai sasniegtu vēlamo veselības stāvokli un samazinātu svaru, jāievēro diēta – jāēd pārtika ar augstu uzturvielu saturu un zemu kaloriju daudzumu. Tikai daži cilvēki, ieskaitot terapeitus un dietologus, izprot uzturvielu un kaloriju proporcijas pamatdomu. Koncepcijas sapratne un prasme to lietot attiecībā uz ēdienu, ir darba uzmanības centrā, taču ir jāizlasa visa grāmata, jo īsā kursa tai nav. [..]

Es lūdzu atļauju izveidot jūsu ēdienkarti, kas ir jāizmēģina sešas nedēļas. Pēc pirmajām sešām nedēļām – grūtākajām programmā – kļūs daudz vieglāk. Vai nu jums jau būs nopietni iemesli uzņemties “Ēst, lai dzīvotu” saistības, vai arī jūs šai grāmatai vairs neveltīsiet ne mazāko uzmanību. [..]

Tam vajadzēs tikai trīs soļus. Pirmais – nopērciet grāmatu, otrais – izlasiet grāmatu, trešais – iesaistieties.

Trešais solis ir sarežģīts, bet tas nav nekas vairāk kā vēl viena izvēle. Bet par to jums pagaidām nav galva jālauza. Vispirms izlasiet visu grāmatu. Izpētiet to, un tad būs vieglāk un loģiskāk spert trešo soli – īstenot plānu vismaz sešu nedēļu garumā. Pirms pūliņi vainagojas panākumiem, ir jāapgūst zināšanas, kas rūpīgi aprakstītas šajā darbā. Tas ir tas pats, kas laulāties. Neprecieties, pirms neesat iepazinis partneri, jo tad tā ir zinoša izvēle, kas pieņemta, balstoties gan uz emocijām, gan zināšanām. Tāpat ir ar šo diētas programmu. [..]

Manas grāmatas struktūra ir šāda: nodaļas no pirmās līdz ceturtajai ir paredzētas, lai sniegtu visaptverošu ieskatu par cilvēka barības vielu uzņemšanas procesu. Jūsu panākumu pamatā ir zinātniskā informācija, kas ietverta šajās nodaļās.

  • Pirmajā nodaļā jūs iepazīsieties ar mūsdienu diētu problēmām un uzzināsiet, kā ēdiena izvēle ietekmē to, vai dzīve tiks nodzīvota ātri vai paildzināta vēl par pāris gadiem. Ja uzskatāt, ka to visu jau zināt, ļaujiet jūs pārsteigt ar to, ko nezināt.
  • Otrā nodaļa izskaidros, kāpēc nabadzīgas pārtikas izvēles dēļ aptaukošanās un hroniskas slimības ir neizbēgamas. Atklāšu jums saikni starp pārtiku ar zemu uzturvielu līmeni un hroniskām saslimšanām un pāragru nāvi, kā arī saistību starp izcilu veselību un ilgmūžību un pārtiku ar augstu uzturvielu saturu.
  • Trešajā nodaļā lasīsiet par nozīmīgajām fitovielām un slepeniem produktiem gan ilgmūžībai, gan svara kontrolei. Jūs uzzināsiet arī to, kāpēc svara zaudēšanas metodes, kas paredz ēst mazāk pārtikas, gandrīz nekad nedarbojas.
  • Ceturtā nodaļa izskaidro problēmas ar diētām, kurās ir daudz dzīvnieku izcelsmes produktu, un aplūko ēdienu reklāmu maldinošos apgalvojumus, ko cilvēki pieņem kā vistīrāko patiesību.
  • Turpmākajās divās nodaļās izmantoti jēdzieni, kas iepazīti iepriekšējās nodaļās, novērtējot citus diētas plānus un izskatot visus strīdīgos jautājumus par uzturvielu uzņemšanu. Piektā nodaļa padziļinās jūsu zināšanas par nozīmīgākajām tēmām, lai jūs informāciju saprastu precīzi, jo tas ir svarīgi nomestā svara saglabāšanai ilgā periodā, kas ir jūsu būtiskākais mērķis.
  • Sestā nodaļa apskata ēšanas atkarību un atšķirību starp patieso izsalkumu un kaitīgo izsalkumu.
  • Septītajā nodaļā ilustrēta “Ēst, lai dzīvotu” plāna ietekme uz slimību pārvarēšanu un sniegti padomi, kā izmantot šo ēdienkarti, lai atrisinātu veselības problēmas un rastu ideālo svaru. “Ēst, lai dzīvotu” formulas izmantošana maina un no vērš sirds un autoimūnās saslimšanas. Veselības aprūpe pārtaps pašaprūpē, un ēdiens kļūs par jūsu jauno ieroci slimību pārvarēšanā. Šī ir būtiskākā nodaļa, kas domāta ne tikai slimniekiem ar hroniskām kaitēm, bet visiem, kas vēlas dzīvot garāku un veselīgāku dzīvi.
  • Astotajā, devītajā un desmitajā nodaļā sniegti praktiski padomi par to, kā panākt, lai grāmatā sniegtās veselīgās ēdienkartes ēdieni būtu arī garšīgi. Astotajā nodaļā izskaidroti ātras un spēcinošas svara zaudēšanas nosacījumi un jūs tiksiet iepazīstināti ar nepieciešamajiem uztura pielāgošanas līdzekļiem, lai sasniegtu vēlamo. Tās ir ikdienas ēdienkartes vadlīnijas un programma. Devītā nodaļa ietver norādes par ēdienu gatavošanu, piedāvātas ēdienkartes un receptes, arī agresīvais sešu nedēļu plāns, kas radīts tiem, kas grib ātri nomest svaru, kā arī veģetārie un neveģetārie varianti. Biežāk uzdotie jautājumi un atbildes atrodami desmitajā nodaļā, un tajā ir praktiska informācija, kā uzlabot veselību. 

Mana misija ir palīdzēt ikvienam kļūt slaidam un veselam.

Lasiet un uzziniet, kā darbojas mana veselības formula!” (Dr. med. Džoels Fūrmans)

“Jebkurā gadījumā nešaubīgi varu teikt, ka informācija, ko atradīsiet šajā grāmatā, būs īsts izaicinājums. Šeit minēto zinātnisko pierādījumu dēļ jums būs daudz grūtāk ignorēt tipisko ēšanas paradumu ietekmi. Fūrmana ieteikumi ir modinātājzvans būtiskām pārmaiņām jūsu dzīvē. Un nu laiks likt lietā informāciju, lai iegūtu vislabāko veselību. Dariet to!” (Mehmets C. Ozs, Dr. Med., Kolumbijas Prezbiteriāņu medicīnas centra Sirds un asinsvadu ķirurģijas institūta direktors)

“Grāmata “Ēst, lai dzīvotu” man palīdzēja iepazīt īstu dzīvi un ieklausīties savā ķermenī! Ja pamēģināsiet to kaut reizi, nekad vairs nebūsiet tur, kur bijāt!” (Bobija Frīmane, 50 kilogrami divos gados)

“Daudzkārt slimības, kas tiek uzskatītas par neārstējamām, tādas nepavisam NAV, īpaši ja esat izvēlējies “Ēst, lai dzīvotu”! Pamēģiniet – jūs tikai iegūsiet, zaudējot slikto veselību!” (Steisija Bekere, atveseļojusies no vilkēdes)

DĪVA27 DĪVA27 29. Jul 2014, 16:57

Interesanti.gan cik shii gramatinnja maksas....es jau nu noteikti tadu gribetu...