Esi no Preiļu apkārtnes un vēlies notievēt? Piesakies projektam!

Esi no Preiļu apkārtnes un vēlies notievēt? Piesakies projektam!

28. Mar 2014, 10:45 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs Māmiņu klubā kopā ar Figura Line – skaistumkopšanas studiju veiksim eksperimentu, uzzināsim kā iespējams notievēt veselīgi, stimulējot limfu, koriģējot uzturu. Tāpēc aicinām māmiņas pieteikties mūsu projektam!

Projektam sekosim līdzi video sižetos TV raidījumā "Māmiņu Klubs", jūsu uzdevums būs rakstīt arī savas interneta dienasgrāmatas mūsu portālā, pastāstot, ko jūs darāt un kā jums veicas. Tā patiesi ir iespēja bez maksas izmēģināt vēl vienu veidu, kā pēc mazuļa piedzimšanas atgūt formu. Mūsu projektā aicināsim piedalīties 2 māmiņas – vienu no Rīgas un tās apkārtnes, otru no Preiļiem un tās apkārtnes, jo arī Preiļos ir Figura Line skaistumopšanas studija.

20140324142531-22352.jpg

Figura line salons piedāvā  regulāras uztura speciālista konksultācijas un limfas  stimulācijas procedūras, kas sevī apvieno limfātiskās sistēmas stimulāciju  un tievēšanu ar masāžas palīdzību.

Kā pieteikties?

Raksti uz ina@maminuklubs.lv! Pieteikumā norādi, ka vēlies piedalīties šajā Figura Line un Māmiņu Kluba eksperimentā, norādi arī, kāpēc to vēlies darīt, kādus mērķus vēlies sasniegt, un, protams, norādi savu vārdu, uzvārdu un kontakttālruni!Pievieno arī savu pašreizējo svaru un Tavu vēlamo svaru,ko vēlētos sasniegt! Neaizmirsti pievienot savu bildīti! 

Māmiņu Klubs

www.figura-line.lv

Ar izveleto dalibnieci sazinasimies personigi!

Jā, tieši tā!

Brauks arī uz Preiļiem uzfilmēt tievētājas panākumus 😀

Nebūs, nebūs tā!

Tā kā nodarbības būs vismaz 3 reizes nedēļā, nez, vai varētu izbraukāt...

Pašreiz būs Rīgas un Preiļu māmiņām 😀

Varbūt ir kāda draudzene, kuru vēlies ieteikt? Droši padalies!

Tā kā šis projekts sāksies jau aprīlī un sportiskās aktivitātes var atsākt 6-8 nedēļas pēc dzemdībām, diemžēl šajā reizē nevarēsiet pieteikties.