Es esmu gatava uz visu..

Es esmu gatava uz visu..

06. May 2014, 10:29 nosiguldas nosiguldas

Kad mums ir divdesmit, ar smaidu nodomājam, nekas, nākošgad būs tikai divdesmit viens, bet kad mums paliek četrdesmit pieci , pie sevis nodomājam, ka nekad vairs mums nebūs četrdesmit četri.

20140506102224-94331.jpg

Neskatoties uz to sieviete jebkurā vecumā grib labi izskatīties. Tāpat  ir ar mani, es nevēlos būs divdesmitgadniece, bet gribu  labi izskatīties savā vecumā.  Un lai to sasniegtu esmu gatava uz visu.

Esmu ļoti smalku matu īpašniece un vienmēr esmu sapņojusi par gariem skaistiem matiem. Garus izaudzēju, bet ņemot vērā matu struktūru, tie bija plāni un pieņēmu lēmumu tos nogriezt.

20140506102306-27647.jpg20140506102331-54774.jpg

Esmu bijusi īsu matu īpašniece un garāku. Mūžīgie meklējumi  mani pamudināja pavasara pārvērtībām un pirmais, ko es izdarīju, nomainīju frizūru un  matu krāsu. Pēc ilgiem gadiem  varu teikt, ka beidzot ar savu frizūru esmu apmierināta un to mainīt negribu.

20140506102431-86396.jpg

Liela daļa sievietes un es neesmu izņēmums ir pastāvīgi nemierā ar savu figūru. Tam ir daudz un dažādi iemesli, izvērtēju tos visus  un secināju, ka ar vienu var tomēr pacīnīties.

Gadu atpakaļ, kad lasīju Ingas tievēšanas dienasgrāmatu, sevi atrunāju ar 100 un vienu argumentu. Sākot no tā, ka esmu daudz vecāka un beidzot ar darba un dzīves ritmu. Tagad saku paldies „Inga”, jo tas ko izdarīji tu man neizgāja no galvas.

Bija vajadzīgs pamudinājums.

Kad  atkal saņēmu iespēju  doties uz Figura Line salonu, sapratu, ka te ir sākums. Sāku veidot savus ēšanas paradumus, ar nolūku nesaku diēta, jo ēdu visu, bet saprātīgās devās. Pamatu ēšanai veido zaļie kokteiļi, ko tagad lietoju katru dienu un nevaru iedomāties , ka kādreiz bija savādāk. Kāds ir rezultāts  ( - 4.5 kg) . Tas mani pat ļoti iepriecināja un pie sasniegtā neapstāšos.  Bet  labajam rezultātam ir arī otra puse. Svara zudumu var redzēt uz augšstilbiem, jo āda vairs nav tik vingra. Tāpēc ādas papildus mitrināšana varētu būt  laba iespēja.  Un protams, šodien secināju, ka manas mīļās blūzes uz manis karājās kā uz pakaramā. Es praktiski nenēsāju svārkus, bet tagad redzu, ka arī es varētu pavasari uzsākt ar ģērbšanās ieradumu maiņu, tāpēc te man ļoti noderētu konsultācija pie stilista un jauna tērpa iegāde.

Es dekoratīvo kosmētiku nelietoju daudz, bet ir lietas, bez kurām no mājas neizeju. Obligāts nosacījums ir acu līnijas iekrāsošana. Esmu šauru acu īpašniece un tāpēc gribētu izveidot permanento acu meikapu, kas vizuāli palielinātu manas acis. 

Pavasaris ir īpašs laiks sievietēm un tāpēc  es katrai novēlu, lai šis pavasaris ir sākums uzdrīkstēšanai.

Mīlēsim sevi, tad mūs mīlēs arī citi.