Dzīvo maksimāli

Dzīvo maksimāli

11. Mar 2016, 10:15 Iveta - tereeze Iveta - tereeze

Sveiki!

Esmu Iveta, rudenī man paliks 30 gadi. Man ir brūnas acis un brūni mati. Mans mīļākais gadalaiks ir pavasaris, jo paralēli dabas atmodai arī cilvēki kļūst pozitīvāki un sāk ģērbties košākos tērpos. Mana dzimšanas diena ir 6. oktobrī, esmu svari un līdz ar to esmu neizlēmīga – ilgi domāju, piedalīties šajā projektā vai nē!

20160311100723-49724.jpg

Domājot cik traka es esmu, tad diez ko traka es neesmu, esmu diezgan kūtra uz jelkādām pārvērtībām savā dzīvē, bet ja vērtē pēc ballu skalas, tad manu trakumu varētu novērtēt uz trīnieku – šīs man būs liels izaicinājums. Vienu trakumu atceros no savas neapzinātās bērnības, kad atrodod mammas šķēres – nogriezu sev čolku. Nu jau tīņa gados, nokrāsoju matus sulīgā lillā krāsā un trešais trakums, kad nogriezu savus ilgi audzētos garos matus, tagad man ir ne gluži pusgari, bet vidēji īsi. Diemžēl foto man nav par šiem mirkļiem.

Es gribētu pamēģināt nogriezt īsus matus, bet ne līdz zēngalviņai – tas būtu par traku un vīrs mani izmestu no mājām – tas ir garantēts, jo viņam patīk gari mati. Bet par matu krāsu, kāpēc ne, var pamēģināt arī kādu no varavīksnes krāsām, kā nekā to pēc kāda laika var mainīt, bet mati gan aug mēnešiem.

Bērnībā biju nervozs bērns un stresa mazināšanai izmantoju nagu graušanu un līdz ar to nagu forma nav tik ideāl cik gribētos. Bet ar laiku esmu vairāk vai mazāk atguvusi tādu nagu formu, kas man patīk. Ikdienā nagi tiek krāsoti neitrālos toņos, retos gadījumos kādā košākā krāsā, tas vairāk uz pavasari un vasaru. Vistrakākais manikīrs, manuprāt, ir melnā vai tumši zaļā krāsā un neikdienišķi gari nagi ar kuriem grūti ikdienā darboties.

20160311101050-51177.jpg20160311101544-20436.jpg

Apģērbu es mēģinu saskaņot gan krāsas ziņā gan apģērbu saderības ziņā. Šajā jomā es neeksperimentēju. Man visvairāk piestāv romantiskais stils un otrajā vietā klasiskais stils. Man patīk kruzuļi, puķes, matu stīpiņas, lakatiņi, šallītes, kleitiņas, svārciņi. Otrajā vietā klasiskais, jo to es izmantoju pucējoties uz darbu.

Ikdienā kosmētiku izmantoju diezgan maz, tik cik acu ēnas, tušu un acu zīmuli, kā arī lūpu spīdumu. Drosmīgākais make-up? Arī šajā jomā neesmu eksperimentējusi, bet varbūt vajadzētu pamēģināt ko citu.

Nu kā jau rakstīju sākumā – esmu diezgan svārstīga lēmumu pieņemšanā. Nezinu vai esmu iespaidojusies no tā ko raksta par svaru zīmi vai vienkārši man ir grūti pieņemt lēmumus. Ilgi domāju – aptuveni nedēļu?! Kāpēc tomēr izvēlējos piedalīties? Man jau tūlīt trešais gadu desmits, bet manā dzīvē nav noticis nekas traks – kāpēc nepamēģināt. Domāju ka šis projekts manā dzīvē ienestu daudz krāsu un milzīgu devu pozitīvisma.