Dzintars Future Formula SOS balzams - sabiedrotais cīņā pret matu izkrišanu

Dzintars Future Formula SOS balzams - sabiedrotais cīņā pret matu izkrišanu

01. Jul 2017, 16:20 mincenee mincenee

Apmēram divus mēnešus pēc meitiņas piedzimšanu saskāros ar nepatīkamu problēmu - matu izkrišanu. Pēc dzemdībām tas esot normāla parādība,tādēļ sākumā par to dikti nekreņķējos un turpināju lietot vitamīnus. Bet gāja laiks, un man pašai arvien vairāk tas sāka traucēt, tad papildus vitamīniem sāku izmēģināt dažādus matu līdzekļus, bet bez izmaiņām. Kopš dzemdībām pagājuši jau deviņi mēneši, bet pēc matu mazgāšanas vanna pilna ar matiem, tāpat arī ķemme. Mati uz grīdas, gultā, visur, visur, bet mazajai rāpotājai vajag tīru vidi apkārt. Aicinājums pieteikties testēt Dzintara balzamu pret matu izkrišanu šķita, kā glābējzvans brīdī, kad likās - nu nekas vairs nevar līdzēt un ar masveidīgo matu izkrišanu būs vien jāsamierinās.

 

Matu balzamam ir ļoti patīkams aromāts. Tas ir ērts lietošanai, jo nav jādomā par devu - elegantajā iepakojumā ir 16 pudelītes ar dienas devu 5ml. Pudelītes atvēršanai nepieciešams korķīti nospiest uz leju, un tikai tad noņemt. Līdzeklis ir jāieziež tīrā galvas ādā un, lai gūtu labāku efektu, vēlams uzlikt galvā plastikāta cepurīti un aptīt galvu ar siltu dvieli uz 30 minūtēm. Ražotājs gan brīdina, ka jāuzmanās no balzama iekļūšanas acīs. Der atcerēties, ka šis balzams pēc ieklāšanas nav jāizskalo! Lietojuma biežumu katrs var noteikt pats atkarībā no matu izkrišanas intensitātes, bet ieteicams lietot vismaz vienu līdz trīs mēnešus. Ja mati izkrīt stipri, balzamu ieteicams lietot katru dienu, ja mēreni – katru otro dienu, profilaksei – 2 reizes nedēļā. Tā kā man mati izkrīt stipri, tad pirmo nedēļu lietoju katru dienu, bet pēc tam - katru otro. Lai gan pagājušas divas nedēļas, sliecos domāt, ka matu stāvoklis uzlabojās, jo izkrišanas intensitāte jau šobrīd ir nedaudz samazinājusies.

20170701161527-55475.jpg

Man bija lieliska iespēja sākt testēt produktu pirms tā parādīšanās pārdošanā. Un no vakardienas tie ir pārdošanā Dzintara internetveikalā - http://store.dzintars.lv/lv/products/future-formulatm-sos-balzams-pret-matu-izkrisanu. Viena iepakojuma cena 36 eiro. Daudz vai maz, par to spriediet paši, bet, manuprāt, cena attaisno tā efektivitāti. Tā ir pierādīta arī pētījumos, pirms parādīšanās tirgū. Trīs mēnešu laikā dermatologa-trihologa uzraudzībā pētījumos piedalījās 35 cilvēki (vīrieši un sievietes), kuri sūdzējās par matu izkrišanu. Pētījuma beigās ir atzīstami rezultāti:
*70% aprobantu stipri samazinājusies matu izkrišana,
*79% aprobantu uzlabojusies matu augšana, mati kļuvuši elastīgāki un stiprāki,
*52% apbrobantu atjaunojusies matu augšana.
Pētījuma laikā konstatēts, ka matu stiebra apjoms palielinās par 26% sievietēm, par 34% vīriešiem. Savukārt matu saknes apjoms palielinās par 23% sievietēm, par 33% vīriešiem.


Un vēl par produkta sastāvu. Tas satur 93% dabisko sastāvdaļu, kas efektīvi samazina matu izkrišanu, veicina to augšanu, baro un nostiprina matu saknes. Ābola cilmes šūnas, kas satur metabolītus (apmaiņas procesu paātrinātājus), kuri aktīvi kavē matu folikula bojā eju un paildzina tā dzīvi. Tajā ir īpaši efektīvais komplekss no biomimētiskā peptīda Acetyl Tetrapeptide-3, sarkanā āboliņa un apiņu ekstraktiem, kas intensīvi nomāc 5-alfa-reduktāzes aktivitāti, palēninot testosterona veidošanos, kas ir viens no galvenajiem matu izkrišanas iemesliem. Biotinoyl Tripeptide-1 un pantenols nostiprina matus, palielina to diametru un paātrina augšanu. Arginīns, kas uzlabo matu augšanu, uzlabo mikrocirkulāciju galvas ādā, palielina matu skaitu aktīvajā augšanas fāzē, padarot tos biezākus un blīvākus. Niacinamīds (PP vitamīns) un žeņšeņa, sarkano dedzinošo piparu, ingvera, nātru ekstrakti uzlabo asins pieplūdi galvas ādā, pastiprinot matu folikula barošanu un nostiprinot to. Tajā ir arī Austrālijas tējas koka eļļa un kastaņu ekstrakts, kas samazina blaugznu veidošanos.