Sastāvdaļas mīklai:
60 g milti
40 g kukurūzas ciete
pustējkarote cepamais pulveris
1 ēdamkarote kakao
šķipsniņa sāls
120 g cukurs
3 olas
Pildījumam: 1-1,5 bundžas vārītā iebiezinātā piena
30 g valriektu
7 ēdk. zemeņu ievārījuma
Tortes rotāšanai:
40 g sviests 80 g tumšās šokolādes
10-15 skaistas zemenes (pārgrieztas uz pusēm) ķirši (bet var rotāt tikai ar zemenēm)
Biskvīta pagatavošana:
Biskvītam sajauc izsijātus miltus, cieti, kakao, cepamo pulveri, pieber šķipniņu sāls. Atdala olu baltumus no dzeltenumiem.
Olu baltumus sakuļ stingrās putās, dzeltenumus saputo ar cukuru, pēc tam sajauc kopā, pievieno sauso maisījumu un ātri sajauc mīklu, lej vēlamās veida formā (kvadrātveida vai apaļā), cep 180C 20-25 minūtes. Šoreiz cepu apaļus, un vienu lielāka diametra, otru mazāka. Atdzesētos biskvītu pārgriež uz pusēm. Viespirms uz lielākā pārgrieztā biskvīta uzsmērē zemeņu ievārījumu, tad liek otro pārgriezto pusi, un uz tās uzsmērē varīto iebiezināto pienu, tad arī mazākā diametra biskvīta apļus.
Šokolādi un sviestu karstā ūdens peldē izkausē un pārlej visai tortei. Ar zemenēm un ķiršiem rotā torti. Tā kā šī torte bija meitiņas dzimšanas dienas torte, tā vēl tika izrotāta ar bērniņa figūriņu un vieninieku.