Dienas varone: topošā māmiņa Nadežda Deržnikele, kura zina skaistuma jēgu

Dienas varone: topošā māmiņa Nadežda Deržnikele, kura zina skaistuma jēgu

11. Mar 2013, 12:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

11.martā Māmiņu Kluba portālā sākās jauns projekts "Pirms un pēc", kurā par galveno partneri kļūs Profesionāls mikropigmentācijas centrs "PMC". Šodien jums ir unikāla iespēja jautāt visu par centru, par permanento kosmētiku "PMC" vadītājai Nadeždai Deržnikelei.

Iepazīsimies!

2004.gadā pabeigusi mikropigmentācijas apmācības kursu un deviņus gadus pilnībā velta sevi šai lietai, pastāvīgi pilnveidojot savu meistarību un apgūstot jaunas tehnoloģijas un aparatūru. Pēdējos sešus gadus nodarbojas ar pedagoģisko darbību un ir Starptautiskās mikropigmentācijas skolas Goldeneye pasniedzēju koordinatore. Piedalās Eiropas, Krievijas un tālo ārvalstu konferencēs un kongresos, lai papildinātu savas zināšanas un arī kā vieslektore. 

Lūk,ko par sevi stāsta pati Nadežda:

„Mikropigmentācija man nozīmē - īstu mākslu, kurai patīkami veltīt visu savu laiku, pilnveidoties, apgūt jaunas tehnikas un pielietot tās, palīdzot cilvēkiem. Pigmentus var salīdzināt ar krāsām, bet dermogrāfu (tā sauc pildspalvuacu krāsu, iekrāsot olīvkrāsas, brūnganas, vijolīšu krāsas ēnas, izgaismot acis perlamutra toņos.

Man patīk vērot, kā mainās sieviete pēc permanentā grima uzklāšanas. Viņa ir apmierināta ar savu ārieni, vairs nepārdzīvo par to, ka dažreiz vienkārši pietrūkst laika sevi sakopt vai arī neizdodas uzklāt skaistu un harmonisku grimu. Priecājos, kad saka: „Visi ir ievērojuši, ka esmu mainījusies, bet neviens nesaprot, ko tieši esmu izdarījusi”. 

Permanentais grims harmonizē ar jūsu tēlu un ir proporcionāls sejas vaibstiem, bet to nedrīkst pamanīt no malas.

Mans darbs deva man iespēju daudz ceļot un strādāt dažādās valstīs, satikties ar dažādiem cilvēkiem. Braucienu laikā iegūtā pieredze man ir nenovērtējama: es apgūstu dažādu reģionu sieviešu grima kultūru. Vidusjūras zemes izceļas ar savu grima daudzkrāsainību. Savukārt Ziemeļeiropa dod priekšroku mierīgiem toņiem, dabīgām formām un krāsām.  

Esmu sarūgtināta, kad pie manis atnāk, lai izlabotu slikti uztaisītu permanento grimu. Skaistuma tirgus ir pārpildīts ar meistariem, kuriem tā ir tikai iespēja nopelnīt. Viņi piesaista klientus ar zemu cenu, kas liek apšaubīt pakalpojuma kvalitāti. Tāpēc vienmēr brīdinu: ārkārtīgi nopietni izturieties pret meistara un salona izvēli, kurā jūs veiksiet mikropigmentāciju, aplūkojiet foto galeriju, izpētiet informāciju.

Diemžēl klientiem nav pietiekami daudz informācijas par mikropigmentācijas iespējām, kas spēj atrisināt daudzas estētiska, kā arī psiholoģiska rakstura problēmas. Ne visi zina, ka dziļu griezumu rētas vai pēcoperāciju rētas (piemēram, rētas pēc krūšu palielināšanas, samazināšanas) iespējams iekrāsot ādas tonī un padarīt tās nemanāmas, ka iespējams nomaskēt alopecijas zonas (galvas, sejas plikpaurība) vai depigmentācijas zonas (āda, kas nav iekrāsota ar melanīnu) jebkurā ķermeņa vietā, izveidot krūšu areolas zīmējumu. Patiesībā mikropigmentācijas iespējas ir neierobežotas.  

Tāpēc man radās vēlēšanās izmantot visas savas zināšanas un pieredzi, sakoncentrēt tās vienuviet un uzdāvināt sievietēm iespēju padarīt savu ārieni daudz pilnīgāku. Bet pieprasījums izrādījās tik liels, ka viena es ar to netiktu galā, tāpēc nolēmu savākt domubiedru komandu savam mikropigmentācijas centram, un tagad es varu droši apgalvot, ka: 

Profesionālās mikropigmentācijas centrs „PMC”

-  tā ir jaunu, izglītotu un radošu specialistu komanda;

-  tā ir garantēta higiēniskā drošība procedūras laikā un visu aseptisko un antiseptisko normu ievērošana;

-  tā ir jaunākā vācu aparatūra „Goldeneye”;

-  tā ir kvalitatīvi, profesionāli paveikta jebkuras sarežģītības mikropigmentācija, sākot no dekoratīvā permanentā grima līdz paramedicīniskām, atjaunojošām procedūrām, nekvalitatīva permanentā grima korekcija, likvidēšana ar lāzeru (t.sk. tetovējumus).

Pavisam drīz pasaulē jānāk manam mazulim, un līdz šim brīnišķīgajam brīdim man būs daudz vairāk brīva laika, tāpēc es vēlētos padalīties ar jums tajā svarīgajā informācijā, kas būs jums ļoti noderīga, ja nolemsiet uztaisīt sev permanento grimu. Es atbildēšu uz visiem jūs interesējošiem jautājumiem. Lūk, mūsu sarunas tēmas: 

-          mūsdienu mikropigmentācijas iespējas;

-          mikropigmentācijas procedūra soli pa solim;

-          korekcijas un uzlabojumi mikropigmentācijā;

-          paramedicīniskā mikropigmentācija;

-          inficēšanās riski. 

20130311104500-81681.jpg

 

20130311104130-27134.jpg

Saharova 20, Rīga

Tālrunis + 371 29610402

Email: pmcentrs@inbox.lv

www.pmc.lv

veesma veesma 11. Mar 2013, 14:26

Kā notiek mikropigmentācija?
Man tas viss ir tumša bilde, jo pie kosmetologa neesmu bijusi, izņemot vienu reizi, pirms pusotra mēneša, kad pēc vairākiem kā teikt aizrādījumiem, ieteikumiem no malas, aizgāju izraustīt uzacis. Bet nu jau atkal vairs nav tas, un arī pēc procedūras es pati nekādu lielo atšķirību nemanīju. Pat apkārtējie neievēroja.