Dēliņš - mana jēga dzīvot.

Dēliņš - mana jēga dzīvot.

22. Jun 2013, 23:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sākšu ar to... pat nezinu ar ko lai sāku..hmm

Sākšu ar šādu latviešu dzejoli:

Būra mani, skauda mani, ij ne nieka nevarēja -
Dieviņš taisa zelta sētu apkārt manu augumiņu.
Lai bij vārdi, kam bij vārdi, man pašai bij stipri vārd'.

Šis dzejolis lielā mērā attiecās arī uz mani, jo manā dzīvē ir gājis visādi un tākā mani nervi nav no tiem stiprākajiem, man ir jāturās pretīm pārestībām.

Mans lielākais dārgums ir mani bērni, kāpēc saku daudzskaitlī?

Jā tā ir, 2010.gadā kad gaidiju pirmo bērniņu ( nezinu vai tā bija viņa vai viņš :( ),biju tik laimīga, jo manī auga mana sirsniņa kas bija daļiņa no manis un viņa tēva, bet mana laime drīz beidzās (pareizāk sakot apkārtējo spiediena rezultātā), jo manam bērniņam nebija lemts piedzimt, kāpēc jo ome un tēvs neuzskatija par vajadzību šim bērninam nākt pasaulē, vēļ šodien man sāp, ka tā notika.

Kad 2011.gada maijā paliku stāvoklī ar otro bērniņu dēliņu Marku ( <3) , apkārtējo attieksme bija tieši tāda pati, es ļoti ilgi domāju ko darīt, bet zināju vienu nebūs šis mazulis nebūšu es, jo mans dēliņš ir mana dzīves jēga.

Šī dziesma man nozīmē ļoti daudz, jo to klausijos kad gaidiju dēliņu un vajadzēja nākošajā dienā braukt uz Rdzn uz grūtniecības pārtraukšanu..

http://www.youtube.com/watch?v=2bQG8v8kTGs

Bet lapiņa un analīžu lapa tika saplēsta un izmesta miskastē un šodien man ir ļoti burvīgs dēliņš, kurš man nozīmē visu, viņš ir mans ZELTS. :) es viņu ļoti ļoti mīlu, man ir ļoti lielks prieks, ka man viņš ir.

Ka viņš ir daļiņa no tēva, kurš diemžēl nav kopā ar mums, jo dzīvo un strādā citur, bet tas mums netraucē dzīvot, esam kopā ļoti laimīgi abi. :)

Lai kā mums neietu, mēs esam ļoti laimīgi.

Es arī esmu ļoti pateicīga, draudzenei Kitijai ar ko mēs  runājāmies nakti pirms man bija jābrauc uz grūtniecības pārtraukšanu, paldies Tev, ka devi man vielu pārdomām un spēji mani pārliecināt, ka šim mazulim ir jānāk pasaulē. :)
 

Tagad ir tik labi, ka man ir tās dēliņš :)

Ar savu skorpiona rasturu varu visādas lietas sastrādāt, bet savam dēlam pāri NEKAD neļaušu darīt.

Ai palika vieglāk.


Baiba Moon .