Dabīgā zīda gumija var darīt brīnumus ar Taviem matiem!

Dabīgā zīda gumija var darīt brīnumus ar Taviem matiem!

12. Oct 2023, 22:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai zināji, ka dabīgā zīda matu gumija var pozitīvi ietekmēt Tavu ikdienas matu kopšanu? Esam apkopojušas galvenos iemeslus, kādēļ ir vērts ieviest savā skaistumkopšanas arsenalā dabīgo zīdu.

Veselīgi un skaisti mati mums katrai ir tik svarīgi, vai ne? Tādēļ ļoti svarīgi ir zināt, kā par tiem rūpēties. Ik pa laikam katra no mums sastopas ar dienām, kad grūti “tikt ar matiem galā”, tāpēc mēs vēlamies Tev pastāstīt, kā vēl labāk parūpēties par matiem ikdienā - piemēram, pāriet no parastās elastīgās matu lentes uz dabīgā zīda matu gumiju. Jā, tas ir mazs, bet svarīgs solis, jo  dabīgā zīda “scrunchie”  jeb matu gumijas ir daudz saudzīgākas Taviem matiem nekā parastās - plastmasas vai poliestera matu gumijas.

Daudzas Katrina Silks klientes ir pārsteigtas, cik labi dabīgā zīda matu gumija notur matus. Neatkarīgi no Tava matu garuma, tā viegli izstiepsies, lai noturētu matus zirgastē, copē vai bizē. Zīda matu gumiju izņemot, tā neatstāj nospiedumus uz Taviem matiem, kā to dara plastmasas vai sintētiskās gumijas. Kā arī - to varēsi ērti un skaisti nēsāt uz rokas kā aksesuāru brīžos, kad vēlēsies izlaist matus.

Veidojot koptēlu svarīgas ir detaļas. Dabīgā zīda matu gumija ir gaumīgs un moderns aksesuārs, kas piešķirs Tavam tēlam un tērpam pabeigtības sajūtu gan svētkos, gan ikdienā. 

Ja uz nakti atstāsi matos dabīgā zīda gumiju, Tavi mati no rītiem būs mazāk sapinušies un pūkaini.  Vienkāršs un efektīvs skaistumkopšanas rituāls Taviem matiem, lai tie būtu zīdaini veselīgi un skaisti. 

Veicot šo vienkāršo soli - pāreju no elastīgajām matu gumijām, kas parasti ir izgatavotas no poliestera uz dabīgo zīda matu gumiju Tu jau drīz ievērosi, ka mati kļūst stiprāki un veselīgāki, kā arī Tev būs mazāka nepieciešamība izmantot dārgas matu mitruma un mirdzuma atjaunošanas un kopšanas procedūras.

Zīda matu gumiju vari iegādāties par vismaz ceturto daļu lētāk nekā izmaksā matu kopšanas procedūra salonā, tāpēc ir svarīgi arī apzināties, ka ietaupi naudu, pārejot no parastajām matu gumijām uz dabīgā zīda matu gumiju.

Dabīgais zīds ir hipoalerģisks, kā arī satur vērtīgus proteīnus un aminoskābes. Viens no proteīna veidiem, ko sauc par sericīnu, veicina veselīgas ādas atjaunošanu un matu augšanu. Regulāri lietojot dabīgā zīda matu gumiju, tā matiem piešķirs skaistu mirdzumu. Katrina Silks matu gumijas ir izgatavotas no 25 momme dabīgā Mulberry zīda.

Mēs no sirds iesakām izmēģināt un pārliecināties, ka dabīgā zīda gumija var darīt brīnumus ar Taviem matiem!