D vitamīns visiem!

D vitamīns visiem!

13. Feb 2019, 12:48 Melānija Melānija

Sveikas mīļās mammas!

Vēlos ar Jums padalīties manā jaunākajā atklājumā! Varbūt ne jaunākajā, bet foršā gan.

Tas ir dabisks D3 vitamīns izsmidzināmā spreja formā. Maza pudelīte, kura satur 25ml šķidrā D3 vitamīnus.  Viena spreja deva nodrošina veselu dienas devu. Ticat vai nē, bet šī mazā pudelīte Jums kalpos līdz par 4 mēnešiem. Izklausās neticami, ne? Mīļās, tas ir līdz šim viss,viss ērtākais un parocīgākais iepakojums, kuru esmu lietojusi. Pirms šī atklājuma, es biju uzticīga pilināmajiem D vitamīniem. Katru dienu pilināju karotītē vitamīnus, bet ar ‘’sunD3’’ vitamīniem viss ir tik vienkārši-Noņem korķīti no pudeles,iepūt mutē un viss, dienas deva ir nodrošināta. Efektivitāte ir daudz lielāka par tablešu,kapsulu un pilināmā veida vitamīniem. Tik salds un patīkams!

Kā arī bērni sākot no 1gada vecuma drīkst lietot šos vitamīnus(1reize nedēļā). ‘’Gluten free’’-kas arī ir svarīgi. Cena ir pilnīgi piemērota, jo šis produkts ir ļoti kvalitatīvs un labs. 

Esmu lasījusi dažādas atsauksmes un visas bijušas patiešām pozitīvas. 

Visiem sen zināms, ka D vitamīna trūkums organismā ir gandrīz katram Latvietim. Tādēļ arī mūsu ģimenes ārste iesaka lietot vitamīnus arī ziemā un šis ir viens no tiem!  To var lietot visi kā viens. Sākot ar mazulīšiem un beidzot ar vecākiem cilvēkiem. Arī grūtniecības laikā es lietoju D vitamīnu un līdz šim tikai pielienu veidā. Neviens neteica, ka D vitamīnu var uzņemt  arī šādi. 

Godīgi sakot lasu un priecājos, ja Tu esi grūtniece, tad D vitamīns palīdz normālai grūtniecības norisei, veselam jaundzimušajam un imunitātei.

Ja Tu esi mazulis, tad tas palīdz normālai bērna augšanai un kaulu attīstībai. Un visiem zināms, ka svarīgs pirmajos dzīves gados. Ne velti Kārlis katru dienu tiek pie 3 pilieniem.

Ja Tu esi bērns, tad D vitamīns paredzēts kaulu un zobu veselībai, normālai imūnsistēmas darbībai  un nepieciešams šūnu dalīšanās procesam.

Man pieaugušam cilvēkam D vitamīns spēcina imunitāti, palīdz normālai muskuļu darbībai, regulē asinsspiedienu un tieši tā pat kā bērniem nepieciešams šūnu dalīšanās procesam. Savukārt vecāka gājuma cilvēkiem- kaulu veselībai, balansam. Mazina kaulu lūzuma iespēju , kā arī kognitīvo funkciju uzturēšanai. 

  • Dabisks.
  • Augsta koncetrācija.
  • Apiet kuņģa- zarnu traktu.
  • Viena deva dienā, jeb viens pūtiens uz 24H.
  • Nav jāuzdzer.
  • Tūlītēja uzsūkšanās.
  • Un kā jau minēju draudzīga cena 125 dienām vitamīnu.

Es izmēģināju, Es lietoju, Es lietošu un iesaku arī citiem! 


#Sadraudzība

Melānija Melānija 19. Feb 2019, 12:33

Šo neieteica aptiekāre. Iegādājāmies paši, jo vīram jādzer dubultā deva D vitamīna. Līdz ar to, šis bija viens lielisks risinājums. Mazulītim vēl neesam piedāvājuši. Tikai ar ārsta atļauju, jo deva tiešām ir lielāka nekā parastajiem vitamīniem.

Anettte_G Anettte_G 18. Feb 2019, 10:02

Vai par lietošanu konsultējies ar savu ārstu? Gribēju šo iegādāties, bet aptiekāre pamatīgi samulsināja. Teica, ka 2gadniekam 2000 deva esot pa daudz, jo Viganto ir tikai 500. Jautājot, ja iedodu stiprāku devu, varēšu dot kādas 2x nedēļā tikai, teica, ka D vitamīns neuzkrājas, tāpēc ir jādod katru dienu. Beigās nenopirku☹