Covids piezagās arī manai ģimnei

Covids piezagās arī manai ģimnei

11. Dec 2020, 21:20 Cielavinna Cielavinna

Covids covids un atkal covids, šis vārdu salikums man jau sāk apnikt. Jebkurā kompānijā,  jebkurā iestādē un interneta vietnē šis vārdu salikums jau figurē gadu. Es pat nezinu no kā esmu vairāk piekususi no masku nēsāšanas vai mūždien neapmierinātajiem cilvēkiem internetā, kuri raud un raud cik viss ir slikti. Bet nu šoreiz ne par to stāsts.

Es ļoti cerēju, ka mana ģimene ar šo mūsdienu bubuli nesaskarsies, jo pa lielam ievērojam visus piesardzības pasākumus un lieki apkārt nevazājamies.

Arī mana māsa bija piesardzīga līdz brīdim kad darbā izvietoja un nolika plastmas csurspīdīgo sienu un atļāva sēdēt darbā bez maskām, jo uzskatīja ka siena pasargās, bet nekā. Tomēr maskām ir jēga.

Slimības gaita pirmās trīs dienas grūta, ja neteikt smaga, bet nu tagad māsa jūtas labāk.

Redz, ja ģimenē saslimst viens pārējie aiziet ķēdes reakcijā un katrā gadījumā katrā ģimenē ir arī vecā gada gājuma cilvēki,  kuriem Covids nav vēlams. Protams daudz ko izsaka arī tas cik stipra Tev imunitāte. Man ir 86 gadus jauna ome, kura dzīvo ar māsu. Varat iedomāties kādu stresu piedzīvo mana māsa ar domu kā pasargāt omi? Grūti, bet nu visi tūrās.

Ar šo visu gribēju teikt, velkam draugi maskas, jo no tām ir jēga un Tu nekad nevari zināt vai neesi gadījumā Covida pārnēsājams bez simptomiem. Ja nevēlamies domāt par citu cilvēku veselību,  tad parūpējamies par sev mīļajiem. 

Veselību visiem!