Recepte: Smilšu cepumi nedēļas vidū.

20. Mar 2013, 23:17 annijalise annijalise

Reizi pa reizei sakārajoas kaut ko garšīgu, un mājās gatavotu, jo diemžēl tie veikalu kārumi nav diez cik gardi.

Šovakar ar meitām cepām Labos mīļos smilšu mīklas cepumus manā interpretācijā.

Cepumus cepu padaudz, tāpēc tie daudzumi ir lieli, bet tos droši var samazināt.

500g margarīns,

2 gl cukura,

5 olas,

vaniļas cukurs, sāls

1,5 kg augtākā labuma milti.

margarīnu sarīvēju, tad tajā iebēru cukuru, garšvielas, iesitu iekšā olas, un visu maisīju, maisīju pievienojot klāt miltus skatoties cik vajag.

Kad mīklu samīcīju ļāvu tai atpūsties, pa to laiku sagādāju cepammannas, uztādīju gaļas maļamo mašīnu  tai nazīša un sietiņa vietā uzliekot priekšā cepumu veidnīti.

Tad ņemot palīgā vecāko meitu saveidojām cepumus, un likām tos cepties, nu smarža ir debešķīga, un tā pasaka visu, tātad apcepām tos skaisti zeltainus.

LAI JUS ARĪ TIE IZDODAS.