Cepts banāns siera apvalkā.

Cepts banāns siera apvalkā.

29. Apr 2013, 08:47 taschinka taschinka

Sastāvdaļas:

banāni

kausētais siers,tāds,kas ir sapresēts kubiņā

panēšanai ola

milti

rīvmaize

pasniegšanai sads ievārījums

 

 

Pagatavošana:

Banānus sagriežam biezās šķēlītēs.

 

Šāda tipa kausētais siers,tas ir sapresēts kubiņā ir tādas konsistences,ka ar nazi var griezt.

 

Ņemam gabaliņu siera,saplacinam un vidū liekam banāna šķēlīti. Ietinam sierā banānu.

 

Saveļam siera bumbiņas,kam iekšā banānu šķēlīte.Apviļājam miltos.

 

Uz 5 minūtēm ieteicam ielikt saldētavā,lai vieglak strādat tālak.

 

Sakuļam olu,apviļājam tajā siera bumbiņas,ko tūlīt liekam uz rīvmaizes.

 

Bagātīgi apviļājam rīvmaizē.

 

 

Vāram sakarsētā eļļā ap 30 sekundēm.

 

Liekam uz papīra salvetes.

 

 

 

Pasniedzam ar saldu ievārījumu vel siltas,bet arī atdzisušas garšo tik pat labi.

 

 

Maigs,krēmīgs...gards deserts!

taschinka taschinka 29. Apr 2013, 12:21 Ticība

Eļļa vislabāk olīveļļa,jo tā cepoties nedek,nemaina krāsu.Bet var jau būtībā jebkuru.

Siers pārdodas šobrīd Maximā,bet domāju ka līdzīgs ir nopērkams arī citos veikalos,manuprāt šāda tipa siers bija arī Dzinatara ražojuma mazākās paciņās.