№16: Ceļā uz pārmaiņām

№16: Ceļā uz pārmaiņām

14. Jan 2016, 12:06 Cielavinna Cielavinna

Lūk, arī mana anketa:

1. Iepazīstini ar sevi! Pāris vārdos pastāsti par sevi un pievieno vienu fotogrāfiju.

Vieglāk būtu atbildēt kāda es vēlētos būt, nevis esmu. Es vēlētos būt emocionāli noturīgāka, stingrāka, spēt labāk izprast cilvēkus, lai pēcāk mazāk nāktos vilties tajos. Mana emocionālā daba uz doto brīdi mani ir iedzenusi tādā atrupceļā, ka jāmācas dzīvot tā, lai es mainītos un spētu dzīvot bez liekiem stresiem. Godīgi sakot, es ļoti apskaužu tās sievietes kas pa dzīvi iet kā dzelzs lēdijas. Kopumā esmu pozitīvs cilvēks, kas vienmēr cenšas smaidīt, palīdzēt citiem un raudāt līdzi.

20160114120554-99985.jpg

2. Cik ilgs laiks pagājis kopš esi attiecībās ar savu mīļoto cilvēku? Vai tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena, vai varbūt bija nepieciešams laiks,lai vienam otru iemīlētu?

Ar savu vīrieti kopā esam astoņus gadus, ilgs laiks gan man, gan viņam. Satikāmies uz futbola laukuma, saskatījāmies un kaut kā tā lieta aizgāja uz priekšu.

3. Cik daudz laika jūs pavadāt kopā kā pāris dienā/ nedēļā/ mēnesī?

Ja kopā strādāšana neskaitās, tad kā pāris pavadam ļoti mazs laika kopā. Dzīvojam tālu no radiem, lai būtu kam atstāt mazo un visiem draugiem ir bērni, negribas jau uzbāsties ar lūgumu pieskatīt mazo. Vismaz reizi gadā mēs divatā uz nedēļu kaut kur aizbraucam, šī viena nedēļa labi kompensē visu gadu. Es nezinu, bet parasti jau mazo vienmēr ņemam līdzi un atpūšamies visi kopā kā ģimene. Gribētos jau reizi nedēļā kaut kur aizlaist kopā, bet pagaidām tas nesanāk. Šad tad, kad mazais čuč paskatamies kopā filmu. Kaut kā tā.

4. Ko Tu sagaidi no attiecībām?

No attiecībām sagaido to, lai beidzot mēs iemācītos viens otru sadzirdēt, saprast, izprast konkrētās situācijās. Pagaidām ir grūti, jo esam kā ūdens un uguns, kuri kopā nevar, bet atsevišķi ar nē. Mēs dzīvojam kā meksikāņu seriālā, var būt tas mums ar vajadzīgs, es nezinu. Es vēlos, lai mana otra pusīte man kļūtu par 100%  draugu nevis tikai vīrieti, kuru mīlu.

5. Kāds ir iemesls Tavai dalībai projektā? Ko vēlies sasniegt un ko vēlies ieguldīt attiecībās?

Projektā vēlos piedalīties, lai beidzot saņemtos un mainītu attiecības, lai redzētu tās no malas, iedziļinātos tajās, jo ikdienas steigā tam nav laika. Es gribu atpakaļ tās rozā brilles, kas bija pirms astoņiem gadiem ieraugot šo cilvēku. Es gribu, lai ikdienas rutīna mūs piezogas ar vien retāk. Es vēlos, lai šis cilvēks līdzās man justos labi un līdz ar to man ļoti jāstrādā pašai ar sevi, lai tā notiktu.

Vēlos sasniegt to līmeni, lai mūsu ģimene būtu mīlestības, saticības, uzticības osta, kur visi justos uzklausīti, mīlēti un dusmu uzvirdumu būtu mazāk. Īstenībā es apbrīnoju savu vīrieti, jo viņš spēj atrasties man līdzās ar manu emocionālo raksturu un brīžos kad jūtos slikti viņš mācas mani izprast, lai spētu man palīdzēt.

Atiecībās vēlos ieguldīt visu, jo gribu lai visa mana ģimene jūt cik ļoti es viņus mīlu. Šai dzīvē nav nekā svarīgāka par ģimeni un par to jārūpējas no visas sirds.

Cielavinna Cielavinna 14. Jan 2016, 16:07

Laikam numuru nepieliku klāt: Nr. 15 Lana

Cielavinna Cielavinna 14. Jan 2016, 14:16 pandulaacis

Mainās cilvēki, mainās attiecības un tas ir tikai normāli kad atiecībās ir tādi posmi, kad pie attiecībām jāpiestrādā nedaudz vairāk kā tas bijis pirms šim.😀

pandulaacis pandulaacis 14. Jan 2016, 14:06

Šogad interesanti pieteikumi - tās, kas pagājušgad likās tik harmoniskas attiecībās, pēkšņi sāk stāstīt par problēmām... 😉

Cielavinna Cielavinna 14. Jan 2016, 13:56 MaraKenigsvalde

Nemācēšu neko teikt, jo kaut kā viss apklusis no organizētāju puses.