Ķermeņa masāža
22.04 12:00-13:00
Brīvo vietu skaits: 1
Sastāvdaļas:
300g svaigi burkāni
260g kviešu milti
300g cukurs
vaniļas cukurs
4 olas
180ml eļļa
1 ēd.k cepamais pulveris
šķipsniņa sāls
Kanēlis pēc vēlēšanās
Pagatavošana:
Burkānus nomizojam, sarīvējam, liekam blenderī. Pievienojam eļļu, cukuru un sablenderējam. Iemaisam vai ieputojam pārējās sastāvdaļas līdz iegūstam viendabīgu mīklu. Lejam mīklu iesmērētā ar sviestu formā. Cepam ap 180 grādiem ap 40 minūtēm,vai līdz kūka apbrūnē un iedurot sausu kocinu tas iznāk sauss.
(Šai receptei man nav vairāk bildes,pēdējā laikā gatavoju un par bildēšanu atceros vien tad,kad jau gandrīz nav ko bildēt :)
Vienkārša recepte ,manā skatījumā, bet mitra, garda, sātīga kūka sanāk.
Nē,tā bija 1 ēdamkarote.
Izcepu kūku. Vienkārši brīnišķīga! Mitra, sātīga, pietiekoši salda, bet ne pārlieku. Nekas brokastīm nepalika😃 Es gan eļļas vietā liku sviestu. P.S. Vai Tev gadījumā nav kļūda ar norādīto cepamā pulvera daudzumu? Es pievienoju tikai 1 tējkaroti.
Jā,gan ar šokolādi gan ar pūdercukura glazūru.
Paldies par atbildi. Atradu netā, ka paši brazīlieši vēl kūku pārklāj ar šokolādi. Būs jānomēģina
Šī kūka esot viena no pupulārākajam receptēm,ko gatavo Brazīlijā katrās mājās.Pie mums ir vecmāmiņas ābolkūkas,bet viniem šī burkankūka.
Un kāpēc Brazīlijas?