Biešu braunijs

Biešu braunijs

27. Mar 13:52 Zane Garokalne Zane Garokalne

Veselīgais Biešu braunijs. Šī recepte ir ne tikai ļoti vienkārša, bet arī garšīga un veselīga.

 

250 g vārītu biešu biezenis

1 tej karote vaniļas cukurs

150 g cukurs

100 g augu eļļas

150 g grieķu jogurts

3 olas

225 g milti

5 ēdam karotes kakao

1,5 tēj karote sodas

1/4 tēj karote sāls

 

Uzsilda cepeškrāsni uz 180 grādiem, ietauko formu kurā domā cept kūku.

Sajauc kopā biešu biezeni ar olām, vaniļas cukuru, cukuru, eļļu, jogurtu, sakuļ ar mikseri visu kopā. Citā traukā sajauc miltus, sodu,sāli, kakao. Tad visu sajauc kopā un lej kūkas forma.

Cep apmēram 30 min. Lai vidus vēl mīksts.

 

Lai labi garšo!