Beauty Jar šapmūns un skrubis – ķermeņa labsajūtai

Beauty Jar šapmūns un skrubis – ķermeņa labsajūtai

03. Jan 2019, 20:49 lauvinja lauvinja

Pieteicos testēt Muddy boddy dziļi attīrošo šampūnu un tiku pie iespējas papildus notestēt arī Zaļo apelsīnu skrubi ķermenim. Matu kopšana vienmēr bijusi mazliet izaicinājums, jo tie ātri taukojas, bet galvas āda mēdz jutīgi reaģēt uz dažādām šampūnos esošām sastāvdaļām, tāpēc piemērota šampūna izvēle ir mazs izaicinājums.

Beauty Jar MUDDY BUDDY - dziļi attīrošs šampūns, kas satur melnos mālus, kas ir unikāls dabīgs absorbents, kas izcili iesūc lieko sebu, atbrīvo ādu no netīrumiem. Turklāt tajā ir tik daudz mikroelementus. Ražotāji sola, ka pievienotais smiltsērkšķu ekstrakts baros un atjauno matus visā to garumā.

 

Šampūna iepakojums atgādina bērnu plastilīna iepakojumu, kas nešķiet ļoti ērts lietošanā, bet ņemot vērā šampūna biezo konsistenci, tas izrādījās tiešām ērts. Šampūns ir ļoti biezs, melns un smaržo pēc māla. Mālam ir sava specifiska smarža, bet tai es jau biju gatava.

Pirmo reizi paviļājot gabaliņu šampūna rokās, nevar saprast tas putos vai neputos, bet bažas izrādās veltas, ieziežot matos, tas ātri vien uzputo. Prasās pēc rūpīgas skalošanas. Iegūtais rezultāts ir labs – mati kļuvuši maigi un zīdaini. Tiesa mazliet joprojām smaržo pēc māla, kas ir nedaudz kaitinoši.

Lai gan ikdienā esmu pieradusi matus mazgāt ik dienas, jo otrā dienā mati parasti ir taukaini un lēnām sāk niezēt galvas āda, tad ar mazgājot ar šo šampūnu, matus mierīgi varēju mazgāt katru otro dienu.

Tā kā reizēm tomēr gribas, lai mati jauki smaržo, tad šo šampūnu lietošu pamīšus ar kādu citu.  Esmu nolūkojusi izmēģināšanai vēl vienu šī paša ražotāja šampūnu ar tējas koka eļļu, vēl tik jāsaprot kur tos pārdod.

Zaļo apelsīnu skrubis bija otrs izmēģinājuma produkts. Ražotājs tā aprakstā saka: “Modelējošais ķermeņa skrubis Mosties! Un ar zaļās kafijas pupiņu palīdzību stimulē asinsriti ādas šūnās. Apelsīnos ir neticams daudzums vitamīnu, kas padara ādu tvirtu un elastīgu.”. Skrubis satur zaļās kafijas ekstraktu un apelsīnu eļļu. Tas burvīgi smaržo, vienīgi zaļā krāsa ir mazliet mulsinoša it kā dabīgam produktam. Toties noberžoties ar skrubi, uz ādas jūtamas patīkamas eļļas pēdas, āda smaržo un kļūst zīdaina.

Kopumā man abi produkti patika!