Beauty JAR produktu tests mūsmājās

Beauty JAR produktu tests mūsmājās

18. Dec 2018, 22:03 Runner Runner

Nesen tiku pie iespējas iztestēt jaunu kosmētikas produktu – BEAUTY JAR. Pirmais, kas mani ļoti uzrunāja, saņemot produktu, bija tā iepakojums – kompakts, vizuāli glīts, ērti atverams/ aizverams. Parasti ļoti šim pievēršu uzmanību, lai burka neaizņemtu pārāk daudz vietas.

Nākamais, kas ļoti patīkami pārsteidza, bija produktu aromāti. Tie ir ļoti izteikti sulīgi un noturīgi.

Man testēšanai tika divu produkti:

Granātabola un mežrozītes - Mīkstinošs sejas un lūpu pīlings ar C vitamīnu. Pēc konsistences tas ir eļļains un krēmīgs ar ļoti nelielu daudzumu maigu, abrazīvu daļinu. Biju pārsteigta, jo gaidīju ko līdzīgāku klasiskam skrubim, tādēļ ar dubultu interesi metos to izmēģināt. Rezultāts neticami patīkams – maiga, zīdaini gluda āda. Šo noteikti ieteiktu sausu ādu īpašniecēm, jo vienlaikus ar pīlinga efektu āda arī tiek pabarota ar eļļu un pēc tam neprasās papildus krēmi. Fantastisks aromāts.

Otrs produkts, ko izmēģināju, bija Barojošs sviests sausai ādai ar kakao sviestu, Basijas sviestu un vīnogu kauliņu eļļu. Konsistence bija tieši tāda kā gaidīju un atbilstoša klasiskiem ķermeņa sviestiem – pienaini balta ziepei līdzīga masa. Tā kā ir ziemas periods un roku āda ir kļuvi daudz sausāka, tad tieši uz tās izmēģināju palietot sviestu. Galvenais kas man patika – mīkstina āda un ļoti labs aromāts. Ieteiktu arī citām ķermeņa daļām, kur mēdz būs pastiprināti sausa āda, vai arī visai ķermeņa kopšanai tieši ziemā.

Liels rādītājs par produktiem ir fakts, ka esmu 6.grūtniecības mēnesī un diemžēl vairākus līdz šim lietotus krēmus nevaru lietot, jo ir parādījušās dažādas ādas reakcijas. Šie produkti izturēja grūtnieces jūtīgās ādas testu.

Mans rezumē par šo produktu:

* ļoti labi, sulīgi aromāti;

* ērti iepakojumi;

* patīk arī jūtīgai ādai.

 

Šis ir produkts, ko izvēlētos kā Ziemassvētku dāvanas draudzenēm vai kolēģēm.