BEAUTY JAR - MUDDY BUDDY

BEAUTY JAR - MUDDY BUDDY

13. Dec 2018, 14:48 tumbalumba tumbalumba

Ķeršos vērsim pie ragiem uzreiz! Tā kā man mati paliek "nesmuki" jau otrajā dienā, ļoti nopriecājos ka man bija iespēja izmēģināt jauno Beauty Jar MUDDY BUDDY šampūnu matiem, kas tos atbrīvo no visām netīrumiem.

Jāpiem noteikti ir iepakojums, kas mani sākumā pārsteidza, jo nelikās ka būs ērti (atvērt un aizvērt vāciņu), atšķirībā no citām standarta šampūna pudelēm. Nebija nemaz tik traki, ērti atvērt un tikapt ērti aizvērt, kad ir paņemts nepieciešamais šampūna daudzums rokās.

Kā var redzēt bildē, tad šampūns arī vizuāli atšķiras no ierastajiem. Ja līdz šim mālu izmantoju sejai, tad bija liels parsteigums par māla šampūnu. Vajadzēja divas reizes ņemt šampūnu, jo grūti bija nodozēt precīzu daudzumu. Tiklīdz šampūnu iemasēju mitros matos, man patika kā viņš uzvedās uz galvas (?!), viņš neputo kā pārējie šampūni (kkur lasīju ka šampūnam it nemz nevajaga putot), kārtīgi iesmērēju matos un  pamasēju galvas ādu arī. Kad mati bija izskaloti, viņi uz tausti likās uzreiz biezāki, veselīgāki (Ak, ko var muldēt - pēc vienas reizes?!), bet tiešām mati uzreiz pēc mazgāšanas palika pavisam vieglāki, biezāki un spīdīgāki un tas viss vēl vairāk tika pamnīts, kad mati kārtīgi bija nožuvuši.

Tagad nedēļu (labi, labi, divas reizes) jau esmu vinu izmēģinājusi un mati izskatās veselīgāki, ņēmot vērā, ka viņus nežēloju (krāsoju, regulāri fēnoju un pannoju).

Tā kā maniem matiem ir nosliece uz ātru "nesmukumu" (tieši pie saknēm), tad pēc MUDDY BUDDY lietošanas matus nevajaga mazgat tik bieži kā darīju to līdz šim (reizi divās dienās), tagad atļaujos mazgat matus reizi četrās (!!!) dienās un viņi izskatās tīri, svaigi un aprūpēti!

 

Noteikti izmēģināšu arī pārējos jaunumus un iesaku arī Jums sameklēt sev piemērotu produktu matiem, jo nav noslēpums, ka mēs SieVieTes matus nežēlojam un fēnojam, pannojam un ko tik vēl ikdienā neizmantojam, lai izskatītos skaisti un sakopti!