Beauty Jar ķermeņa skrubja un šampūna testi: gaidām pieteikumus!

Beauty Jar ķermeņa skrubja un šampūna testi: gaidām pieteikumus!

04. Dec 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

“GREEN APELSIN” – sāls modelējošs ķermeņa skrubis ar zaļās kafijas ekstraktu, saldā apelsīna eļļu un patīkamu citrusa aromātu.

Lai āda būtu gluda un elastīga, regulāri lietojiet ķermeņa skrubi! Skrubis ar sāls mikrodaļiņām lieliski noloba un dāvā ādai apbrīnojamu gludumu un mirdzumu. Mikslis no bāzes eļļām (kokosa, palmu, kukurūzas un kakao sviestu) momentāni mitrina un baro ādu. Zaļā kafija izvada toksīnus, uzlabo mikrocirkulāciju ādas šūnās un tai piemīt anticelulīta iedarbība. Saldā apelsīna eļļa satur milzīgu vitamīni skaitu, kas ir nepieciešami veselai ādai, un uz ādas veido patīkamu citrusa aromātu.

“MUDDY BUDDY” – šampūns-atklājums! Šampūns, kura pamatā ir melnais vulkāniskais māls, dziļi attīra matus un galvas ādu. Regulāri lietojot, normalizējas tauku dziedzeru darbība, līdz ar to mati ir jāmazgā arvien retāk un retāk – dārgā brīvā laika taupīšana māmiņām. 

Melnais vulkāniskais  māls – tas ir unikāls dabas dots absorbents, kas lieliski uzsūc lieko sebumu, attīra no netīrumiem, silikoniem un ieveidošanas līdzekļu paliekām. Turklāt tajā ir tik daudz mikroelementu, ka mati kļūst ārkārtīgi spēcīgi. Dziednieciskās smiltsērkšķu īpašības ir zināmas visiem – tā augļi satur ārkārtīgi daudz veselībai noderīgu komponentu, jo smiltsērkšķu ekstraktsbaro un atjauno matus visā to garumā.

Lai pieteiktos testiem, raksti ina@maminuklubs.lv, norādot savu kontaktinformāciju un kāpēc vēlies izmēģināt šos produktus!