Baudi manikīru, pedikīru, sejas masāžu pie sevis MĀJĀS!

Baudi manikīru, pedikīru, sejas masāžu pie sevis MĀJĀS!

18. Nov 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai zinājāt, ka Māmiņu Kluba Vecāku skolā ir pieejams jauns pakalpojums - baudīt manikīru, pedikīru un arī sejas masāžu pie sevis mājās? Pie tam, procedūru veiks vienā personā skaistumkopšanas speciāliste un dūla - Kristīne Bērziņa. Atpūtieties, izbaudiet - neizejot no mājas!

Kā radās doma par šādu procedūru?

"Doma  - doties uz mājām pie māmiņām, lai sniegtu viņām kādus skaistumkopšanas pakalpojumus radās, jo liela daļa māmiņas pēc bērniņa dzimšanas tomēr nevar nekur izbraukt ārpus mājām, jo mazulītis, iespējams, mājās jūtas visdrošāk un nav, kas viņu pieskatītu, lai māmiņa varētu doties kaut kur ārpus mājām." stāsta Kristīne.

20150513162035-23315.jpg

Kādas procedūras vari saņemt savās mājās?

  • Manikīrs - stunda
  • Sejas masāža - 40 min
  • Pedikīrs - pusotra stunda

Procedūras tev ērtos apstākļos ar iespēju rast atbildes uz saviem jautājumiem

Liels pluss ir tas, ka laikā, kamēr tiek sniegtas procedūras, māmiņa var uzdot arī savus jautājumus dūlai gan par gaidību laiku, gan arī par laiku, kad bērniņš ir vēl jaundzimušā statusā. Bieži vien sievietei tieši izrunāšanās ir ļoti svarīga, pie tam - ar cilvēku, kas viņu patiešām arī saprot. Ir svarīgi emocijas izlaist caur sevi. Protams, var pārrunāt arī ļoti daudz praktisku lietu: krūts barošana, bērniņa nakts miegs, dienas režīms.

Dūla atbrauc ne tikai sakopt māmiņu, bet sniedz arī dūlas pakalpojumu, kas ir gan fiziskā, gan emocionālā palīdzība māmiņai.

Mājās māmiņa var ieņemt sev ērtāko vietu, dūlai Kristīnei var būt nepieciešami vien dvielīši, kāds krēsliņš, bļodiņa, tātad - pārējais viss Kristīnei ir līdzi, un viņa var pielāgoties pilnīgi jebkuriem apstākļiem. Procedūras veikšanai, protams, netraucē arī ģimenes vecākie bērniņi, ar kuriem arī dūla procedūras laikā jauki aprunājas.

Esiet skaistas ikdienā!

Māmiņu Klubs

Skaistumkopšanas procedūras ar dūlu Kristīni Bērziņu tavās mājās