Baskāju taka vai mācamies pārvarēt bailes

Baskāju taka vai mācamies pārvarēt bailes

11. Jul 2015, 20:19 Cielavinna Cielavinna

Engures novadā atrodas īsts dabas stūrītis, kas palīdz uzladēties ar daudz daudz pozitīvām emocijām. Valguma pasaule- vieta, kur baudot dabu Tu vari piedzīvot daudz emociju un var būt pat pārvarēt bailes. Valguma pasaule ir atpūtas bāze, kur katrs atradīs kaut ko priekš sevis. Man mīļa ir Baskāju taka, kas ir pirmā baskāju taka Baltijā, tās garums 2600m.

Cielavinna Cielavinna 13. Jul 2015, 16:06 IlvaV

Mees tur pabijaam diezgan ilgi, jo mazie visu peetija, visu gribeeja aptaustiit, sanaaca aptuveni triis stundas. Tur bez Baskaaju takas ir veel ko redzeet, taa kaa tur var pavadiit visu dienu.

lauvinja lauvinja 13. Jul 2015, 11:16

Šim objektam iesauku ierezervēt vairāk laika, jo turpat blakus ir izstaigājams apaļais labirints meditācijai, bez baskāju takas vēl ir taka mežā, kā arī turpat ezers, kur var izbraukt ar laivu.

Ja ar to par maz -blakus esošajā Milzkalnē ir Šlokenbekas muiža un ceļa muzejs, bet pa ceļam uz/no Rīgu ir Ķemera tīreļa lielā purva taka.

Ja ir vēlme iebrist jūrā, tad laba smuka smilšu pludmale ir atrodama pie klapkanciema.

IlvaV IlvaV 12. Jul 2015, 12:36

Cik ilgi gājāt šo taku? Mēs Valmieras Sajūtu taku, kuras garums 2,7 km, ātrāk par 2,5 h nenogājām. Tur gan nebija stiklu. Ja būtu, - iespējams, ietu vēl ilgāk😀