Avent krūts piena pumpītis: un bēbītis čuč saldi

Avent krūts piena pumpītis: un bēbītis čuč saldi

27. Aug 2019, 07:10 Maija Sloka Maija Sloka

Avent krūts piena pumpīti izmantoju nepilnas divas nedēļas vairākas reizes dienā. Vēlos sniegt savam mazulim visu to labāko, ko māmmiņa var sniegt. Mūsu mazulim patīk paslinkot un miedziņš ņem virsroku, līdz ar to, bieži sanāk izmantot un "pumpēt" pieniņu, lai mazulis kārtīgi paēstu.

Šis krūts piena pumpītis ir ļoti ērtas lietošanai, kā arī dēļ izmēra, ērti ielikt somā un paņemt līdzi. Patīk tas, ka var pielikt cita izmēra pudelīti, jo šis orģinālais pudelītes tilpums šķiet nedaudz par mazu. Lielākais "+" šim pumpītim ir tas, ka pudelītei uzreiz var uzskrūvēt knupīti, kas atvieglo visu procesu, jo nevajag pieniņu pārliet citā pudelītē. Ērti mazgājams.

Piena pumpītim ir "krūts masāžas" spilventiņi, kas, manuprāt, darbojas lieliski. Šie spilventiņi masējot krūti stimulē pieniņa tecēšanu, līdz ar to, nev nepieciešams aktīvi masēt krūti pumpēšanas laikā. Pumpīša aprakstā ir minēts, ka iespējams pieniņu sapumpēt 10 min. Šādam apgalvojumam piekrist nevarēšu, jo pagaidām ātrāk par 20 min nav izdevies piepildīt orģinālās pudelītes tilpumu. Nezinu vai tā ir pumpīša vaina vai arī manas rokas, bet pumpējot pieniņu, sāk sāpēt roka. Iespējams tas ir no tā, ka pumpītim rokturis ir diezgan stingrs. Kopsavilkumā: ērti lietot, ielikt somā līdzņemšanai, ērti kopt. Iesaku!