Atrast uzticamu meistaru mobilajā lietotnē

Atrast uzticamu meistaru mobilajā lietotnē

11. Jun 2019, 14:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunuzņēmums Partly piedāvā mobilo lietotni meistara vai palīga atrašanai dažādu mājsaimniecības darbu veikšanai, tādējādi sniedzot cilvēkiem iespēju brīvo laiku veltīt saviem tuvajiem cilvēkiem, hobijiem vai atpūtai.

Partly mobilās lietotnes darbības princips paredz, ka Partly lietotājs publicē sadzīves darba piedāvājumu, lai atrastu atbilstošu pakalpojuma sniedzēju. Sekojoši pakalpojuma sniedzēji piesakās sev vēlamajiem darbiem, balstoties uz savām prasmēm, darba lokāciju un/vai izpildes termiņu. Lietotājam ir iespēja aplūkot visu pieteikušos pakalpojumu sniedzēju profilus, izvērtējot atsauksmes no citiem lietotājiem, kā arī norādītās prasmes. Tiklīdz lietotājs ir izvēlējies pakalpojuma sniedzēju un viņš ir apstiprinājis darbu, Partly dod piekļuvi kontaktinformācijai detaļu izrunāšanai. Principā Partly darbojas līdzīgi Bolt (Taxify) lietotnei, bet domāts īstermiņa mājsaimniecības darbiem.

Šobrīd Partly nodrošina pārbaudītus un uzticamus darba veicējus Rīgā un tuvākajā apkaimē četrās kategorijās – elektrības darbos, santehnikā, remontdarbos un mēbeļu montāžā. Paralēli komanda strādā, lai drīzumā ieviestu arī citas kategorijas, piemēram, mājas uzkopšanas pakalpojumus.

Partly tiecas nodrošināt pēc iespējas kvalitatīvāku pieredzi abām iesaistītajām pusēm, tāpēc visi darba veicēji, kas piedāvā savus pakalpojumus caur Partly platformu, tiek apmācīti, iepazīstināti ar kopienas vadlīnijām, tāpat viņiem tiek veikta identifikācijas un nesodāmības pārbaude. Visi maksājumi tiek veikti elektroniski caur lietotni, tiklīdz darba pabeigšanu ir apstiprinājis gan pakalpojuma sniedzējs, gan pasūtītājs. Lai veicinātu kopienas uzticamību un caurspīdīgumu, lietotājs Partly platformā var atstāt novērtējumu un atsauksmi par katru meistara paveikto darbu, palīdzot citiem lietotajiem izvēlēties sev piemērotāko meistaru, kā arī pakalpojuma sniedzējs var sniegt savu novērtējumu un atsauksmi par darba publicētāju jeb klientu.

Uzņēmums savu darbību uzsāka nesen, tāpēc aicina ikvienu reģistrēties lietotnē un izmēģināt šo risinājumu sadzīves atvieglošanai. Tāpat Partly komanda ir atvērta ieteikumiem un labprāt uzklausīs atsauksmes pakalpojuma kvalitātes uzlabošanai. Partly lietotni var lejuplādēt šeit: https://www.partlyjobs.com/get/