Māmiņa: Ātrās diētas der tikai uz laiku

Māmiņa: Ātrās diētas der tikai uz laiku

05. Jan 2013, 21:05 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki!

Vēlos padalīties savā pieredzē par to, kā man sokas ar tievēšanu. 

Viss sākās ar to, ka pirms aptuveni 3 gadiem uzkāpu uz svariem. Sen to nebiju darījusi, un rezultāts mani nepatīkami pārsteidza. Ikdienā nemaz nebiju ievērojusi, ka svars ir tā pienācis klāt. Tad draudzene teica, ka viņa ievēro atslodzes dienas. Tā kā es gribēju darīt kaut ko lietas labā, tad nolēmu pamēģināt. Atslodzes dienas ņēmu no mēness kalendāra, un sanāk, ka nedēļā ir viena diena, kurā nedrīkst ēst, bet jādzer daudz ūdens. Bet nu draudzene teica, ka, ja nu galīgi nevar izturēt un gribas ēst, tad var apēst kādu dārzeni.

Tad nu sāku tā darīt. Draudzene gan atslodzes dienās dzēra tikai ūdeni, taču es grēkoju un dzēru arī kafiju, jo bez kafijas nevaru. Tā kā motivācija nomest liekos kilogramus bija liela, tad vakaros sāku taisīt presītes. Katru vakaru pirms gulētiešanas taisīju apmēram 100 presītes. 

Uzreiz svars nekritās, taču pēc mēneša ievēroju, ka izmaiņas ir! Jutu, ka siksnai vajag izdurt vēlvienu caurumu, pēc laika vēlvienu. Svars kritās pamazām, taču pāris mēnešu laikā nometu 6 kilogramus. 

Taču tad šādam dzīvesveidam pienāca gals - paliku stāvoklī. Atmetu visas diētas un presītes. Pēc bērniņa piedzimšanas, sāku domāt, ka atkal ir jāpiedomā par svaru. Sāku ievērot atslodzes dienas, bet sapratu, ka vairāk nav tas gribasspēks neko neēst pa dienām. Tad es izdomāju savu variantu kā tikt vaļā no liekajiem kilogramiem - izvairos ikdienā no saldumiem, bulciņām, kūciņām (protams, pa retam atļaujos apēst), gandrīz katru dienu eju pastaigās ar bērnu, un pēdējais, ko daru ir - paēdu vakariņas un pēc tam nekādu uzkodu utt. Piekopjot šādu dzīvesveidu, mans svars ir mazāks nekā pirms grūtniecības un vispār neatceros, kad pēdējo reizi svēru tik maz :D

Es uzskatu, ka ātrās diētas der tikai uz īsu laiku, jo ātri vien viss atnāk atpakaļ, taču piedomājot pie tā, ko ēd un cik daudz ēd, var panākt ilgstošu rezultātu :) Protams, ļoti labi ir sportot, taču es ar sportu neesmu lielos draugos, tāpēc izvēlos savu variantu :)

Lāsma

Brīvdienu konkurss: Kas vislabāk palīdzēja tev notievēt?


dayrealco965 dayrealco965 24. May 2019, 13:55

Notievēšanas tabletes - http://thermacuts.lv Es notievēju ļoti ātri un bez jo-jo efekta.