02.04 10:00-13:30
Pieteikties
Brīvo vietu skaits: 1
Piedāvāšu Jums gardas ābolkūkas recepti.
Kūkai vajadzēs:
- 3-4 olas;
- 1 glāze cukura;
- 1 glāze miltu;
- 1 tējkarote cepamais pulveris;
- 500 g sagrieztu ābolu.
Olas sakuļ ar cukuru.
Pievieno miltus un cepamo pulveri. Visu kārtīgi samaisa.
Mīklā iemaisa sagrieztus ābolus.
Lej ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā cepamajā formā. Cep 180 grādos 40 - 50 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
Kūka gatava.
Šī ābolkūka vēl silta ir ļoti garšīga ar balto plombīra saldējumu.
Labu apetīti!
Vēsma
Tas cepšanas ilgums laikam atkarīgs no cepeškrāsns, jo tā īsti pēc receptes, kas man ir, šī kūka jācep 30-40 minūtes, bet man uz to laiku , it kā virsa brūna, bet pārbaudot ar koka irbulīti, iekšā vēl nebija gatava.