Atpūties, baudi vasaru, par pilnvērtīgu uzturu parūpēsies multivāres katls!

Atpūties, baudi vasaru, par pilnvērtīgu uzturu parūpēsies multivāres katls!

08. May 2015, 11:43 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojas ilgi gaidītā vasara, un visi sapņo par to, ka varētu vairāk pavadīt laika svaigāk gaisā. Kāds plāno atpūtu ar bērniem vasarnīcā, vēl kāds prāto par ceļojumu, bet vēl kāds vienkārši par izbraukumiem pie dabas krūts. Diemžēl, vasara paskrien ātri, un tāpēc veltīgi tērēt šos siltākos gada mēnešus būtu tīrais grēks.

20150506134033-86832.jpg

Multivāres katls REDMOND M90 atbrīvos tevi no dažādiem virtuves darbiem, un, pats galvenais, tev nebūs jāatrodas virtuvē ēdiena pagatavošanas laikā! Izmantojot jaunākos zinātnes atklājumus, REDMOND ļauj aizmirst par tradicionālo ēdiena pagatavošanas tehniku, pilnībā automatizējot ēdiena pagatavošanas procesu.

Kādam jābūt vasaras ēdienam? Sātīgam, vieglam, veselīgam un gardam!

Izvēlies kādu no 200 receptēm ēdiena gatavošanai ar multivāres katlu, un nelauzi galvu, domājot par to, kā atkal un atkal pārsteigt savus mīļos ar ko gardu!

Multikatls REDMOND RMC–M90 – tā ir mūsdienīga, daudzfunkcionāla ēdienu pagatavošanas ierīce, kurā savienoti jaunākie inovatīvie izstrādājumi un futūristisks dizains.  Jums noteikti patiks jaunas programmas MAIZE, SAUTĒŠANA SAVĀ SULĀ, PICA, DESERTI. Pilnveidota programma MULTIPAVĀRS: temperatūras diapazons paplašināts līdz 170°С un ietver sevī 28 mehāniskās programmas. Traukam ar nepiedegošo keramisko pārklājumu Anato® (Koreja) tagad ir plastikāta rokturīši.

20150506134137-37356.jpg

Ēdienu pagatavošanas process kļuvis vienkāršs, pateicoties skārienjūtīgajām panelim MOTouch®  un daudzfunkcionālajām krāsainajām LCD displejam: pietiek ar vieglu pirksta pieskārienu.

Pagatavošanas process multikatlā ir pilnībā automatizēts. Automātiskās programmas ļauj pagatavot gaļas, putnu, zivju, jūras produktu ēdienus; veģetāros ēdienus; vārīt putras, zupas, piedevas, makaronus, plovu; cept eļļā, pagatavot jogurtus, mīklu, fondī; gatavot džemus, ievārījumus, desertu, kompotus un citus ēdienus.

Trīs dimensiju trauka sildīšana ēdienu pagatavošanas laikā ļauj vienmērīgi izlīdzināt siltumu visa trauka apjomā un palīdz saglabāt produktu vērtīgās īpašības. Funkcionālās Multikatla iespējas papildinātas ar atliktā starta un automātiskās ēdienu sildīšanas režīmiem un iespēju to pašrocīgi atslēgt. Multikatlā REDMOND M90 ir pilnveidota universāla programma MULTIPAVĀRS, pateicoties kurai iespējams patstāvīgi mainīt pagatavošanas laiku un temperatūru lielākā diapazonā, kas ievērojami atšķir to no citiem līdzīgiem modeļiem.

Programma MULTIPAVĀRS paredzēta gandrīz jebkuru ēdienu pagatavošanai pēc lietotāja uzdotajiem temperatūras un PAGATAVOŠANAS LAIKA parametriem. Pateicoties funkcijai MULTIPAVĀRS, Multikatls REDMOND RMC-M90 jūsu virtuvē aizvietos vairākas ierīces. Temperatūras uzstādīšanas diapazons 35–170°C.

Vieglais un kompaktais REDMOND M90 kļūs par jūsu palīgu ne tikai mājās, bet arī vasarnīcā. Tas strādās arī, ja izmantosiet pagarinātāju un gribēsiet gatavot verandā - svaigā gaisā!

Atpūtieties, dariet savas lietas, pavadiet laiku kopā ar draugiem un mīļajiem, par jūsu pilnvērtīgo uzturu parūpēsies REDMOND M90!

RECEPŠU VIDEO VAR REDZĒT ŠEIT!

20150506133936-68439.jpg