Atpūtā uz viesnīcu Lielupe

Atpūtā uz viesnīcu Lielupe

30. Mar 2017, 21:18 lauvinja lauvinja

Pateicoties Māmiņu kluba Vasaras gidu konkursam tiku pie viesnīcas Lielupe dāvanu kartes atpūtai viesnīcā - vēlreiz Paldies! Beidzot liku to lietā un pavadījām foršas brīvdienas šajā viesnīcā. Viesnīca ir nesen atjaunota un nav paspējusi nolietoties - viss jauns un svaigs!

Tā kā viens no maniem bērniem vairs neskaitās bērnu kategorijā, mēģināju vienoties ar viesnīcu par piedāvājumu atbilstošu mūsu ģimenes prasībām un tas arī sekmīgi izdevās. Tā mēs ģimenes numuriņu iemainījām prer superior, ar piemaksu, bet toties ērti mums visiem. Šajā numuriņā ērti varētu iekārtoties arī trīsbērnu ģimene. Numuriņš atradās viesnīcas 9 stāvā un skats pa logu bija burvīgs. Svētdienas rītā mūs modināja saulīte.

Bērni bija sajūsmā par TV, kuru varēja apgriezt pa 180 grādiem. Mazākajam mazliet vilšanos sagādāja TV3 neesamība, jo bijām nolēmuši skatīties sestdienas vakara filmu, kas šoreiz izpalika.

Piedāvājumā bija iekļauts SPA zonas apmeklējums, ko, protams, izmantojām - mums šeit patīk, bijām bijuši jau iepriekš, bet pēc atjaunošanas ir vēl labāk. Kontrastduša bija vienkārši super un mazuļu baseins varētu būt noderīgs pavisam maziem apmeklētājiem. Kā foršs bonuss - pieaugušajiem tika piedāvāti halātiņi, bet dvieļi spa centrā tika iedoti visiem ģimenes locekļiem. Tā, ka nebija nekādu rūpju ar slapjiem dvieļiem. Un, starp citu, ģērbtuvēs ir iespēja izžāvēt savus peldkostīmus - par slapjām drēbēm - nekādu kreņķu - forši!

Numuriņā bez papildus samaksas bija iespēja izmantot elektrisko tējkannu un tikt pie tējas vai kafijas. Tiesa, kafija 3 vienā, kas šķita mazliet dīvaina izvēle, īpaši komplektā ar Paulig kafijas tasītēm. 

Brokastis bija labas, kafija garšīga, izvēle gana liela. Bērniem par prieku brokastu ēdienkartē atrodamas arī pankūkas un cīsiņi.

Tuvojoties rezervācijas datumam, viensīca atsūtīja dažādus papildus piedāvājumus, kurus gan šoreiz neizmantojām, bet piedāvājumi bija gana labi, piemēram, vakariņas no diviem ēdieniem pa 15 eiro. Tas, kas netika ierakstīts rezervācijas apstiprinājumā un atsūtītajā papildus piedāvājumā - iespēja pierezervēt vietu savam auto (stāvvieta maksā 7 eiro pa diennakti), jo vietas autostāvvietā mums atbraucot nebija pieejamas. Labā zinņa ir tā, ka tuvumā var atrast arī bezmaksas autostāvvietas ielas malā, ja paveicas.

Labos laika apstākļos papildus  bonuss -pastaiga gar jūras krastu. Šo mēs izmantojām otrajā dienā, kad laika apstākļi bija kļuvuši tīkamāki.

Ja jums gribas bezrūpīgas brīvdienas - iesaku!