Atlaižu klubiņš

Atlaižu klubiņš

04. Oct 2016, 21:12 sandux sandux

Labdien! Iepazīsimies! Esam atlaižu ģimenīte! Mums patīk paņemt atlaižu un kuponu lapas, pētīt tās, šķirstīt, varbūt pat atlikt un... vairāk vai mazāk aizmirst par visu izdevīgo:)

Bet - par visu pēc kārtas.

Jā, mums patīk atlaižu bukleti. Mūsu pastkastīti NErotā šāds uzraksts:

20161004205152-71334.jpg

Mēs paņemam kuponus un pieliekam pie tāfeles virtuvē,   lai vajadzības gadījumā varētu izmantot (biežāk gan aizmirstam tāpat mājās).

20161004205320-12673.jpg

Pie mājām vistuvāk atrodas mazā Maxima, tad nedaudz tālāk uz divām pusēm Mego, vēl tālāk - mazais Rimi.

Mego man nepatīk, jo sortiments ir mazs. Viens no Mego veikaliem ir ļoti niecīgs un arī, piedodiet, smirdīgs. Nesaprotu, kā tas tur vēl joprojām ir.

Ikdienā visvairāk sanāk apmeklēt Maximu, jo tā ir tieši pa ceļam. Žēl, ka tik ļoti pa ceļam nesanāk Rimi, tas man patīk labāk.

Uz veikalu parasti dodos katru dienu. Ļoti reti kādu dienu izlaižu. Bet, ai, kā vajadzētu, jo katru dienu nopērkas liekas un nevajadzīgas preces.

Atlaides ievēroju, parasti izvēlos tieši akcijas preces, ja vien tām tiešām ir izdevīgāka cena (skatos cenu par kg vai gabalu). Atlaides mani mudina iegādāties arī kādu jaunu preci.

Izmantoju arī īpašās atlaižu programmas, piemēram, tādas ir McDonaldam, Qfer.

20161004210905-86816.jpg

Interneta veikalos preces esmu iegādājusies un vienmēr arī esmu palikusi apmierināta. Esmu pirkusi gan elektroniku, gan pārtiku, gan pasūtījusi ēdienus ar piegādi. Man patīk, ka preces tiek piegādātas mājās, parasti cena ir izdevīga, ir garantija. Internetā pirktās preces bez problēmām var atdot 14 dienu laikā. Tas nu ir papildu drošības spilvens.

Piemēram, pirms mēneša internetveikalā nopirkām Philips SMART TV, kurā nestrādāja viena funkcija. Šodien atbrauca pakaļ no garantijas servisa, noskrūvēja no sienas, bet jau pēc dažām stundām atbrauca un pieskrūvēja to atpakaļ - jau strādājošu. (Labi, tā tam būtu jābūt arī ar parastajos veikalos pirktajām precēm.)

Bet no atlaidēm nebaidos un nekautrējos - arī citviet pasaulē cilvēki stāv rindās, lai pirmie iekļūtu veikalā izpārdošanas laikā. Un kāpēc gan neietaupīt?