Atklājām lielāko Rīgas rotaļu laukumu!

Atklājām lielāko Rīgas rotaļu laukumu!

26. Jun 2017, 22:31 sandux sandux

Pirms nedēļas bijušā LU stadiona laukumā Barona ielā 116a Rīgā tika atklāts viens no lielākajiem rotaļu laukumiem, kuru šodien ievērtējām arī  mēs ar abiem bērniem. Sajūsma ir liela, noteikti jāieplāno daaaudz laika, lai kārtīgi iztrakotos.

Rotaļu laukums ir atvērts no 9.00-21.00, ir labierīcības, apsarga mājiņa, soliņi ar atveltnēm, bet noteikti jau iepriekš jāpadomā par uzkodām un atspirdzinājumiem, jo teritorijā nekā tāda nav, kā arī tuvākajā apkārtnē nekā prātīga nav.

VISS BEZ MAKSAS!

zacc zacc 27. Jun 2017, 10:38

Es ar četrgadnieku un pusotrgadnieku viena pati arī šajos jaunā tipa laukumiņos nespēju tikt viena pati galā.
Patīk gan man visas tās instalācijas, ir forši, bērniem daudz, ko darīt un pētīt. Mīkstais segums ir foršs it kā, vienīgi karstā un saulainā laikā gan man pietika ar vienu reizi, lai saprastu, ka tādā laikā tur nav ko darīt. Un ļoti, ļoti pietrūkst kādu koku, krūmu, zaļumu... tas nu patiešām, manuprāt, NAV labs pilsētvides veidošanas paraugs. Protams, labāk nekā nekas un tā, bet ļoti negribētos, ka turpmāk visi laukumiņi tiktu taisīti šādi. Pilsētā jo īpaši svarīgi ir katrs dabas pleķītis. Pagaidām gan tādu Rīgā netrūkst, par laimi.

sandux sandux 27. Jun 2017, 07:51 zakis-sx

Tiesa, nekādu norobežojumu nav. Mazulis var brīvi tikt, kur vien vēlas.

Brīve Brīve 27. Jun 2017, 07:33 zakis-sx

Arī iela ir nedroša un pludmale, tāpēc vecākiem jāmāca, kur ko drīkst vai nedrīkst, tas pats ir par rotaļulaukumiem kopā jaapgūst tas milzenis,rūpīgi ejot līdz un stāstot, lai pēc krietna laika es varētu mierīgi sēdēt uz soliņa

ziemelbriedis ziemelbriedis 26. Jun 2017, 23:08

paldies par info, nevaru sagaidīt, kad ar dosimies iekarot šo lakumu 😀