Atklāj savas superspējas ar VAIG krekliņu!

Atklāj savas superspējas ar VAIG krekliņu!

27. Apr 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

T-krekli jau sen ir bijuši kaut kas vairāk nekā tikai apģērbs, krekliņi ir veids kā ar modes palīdzību paust savu attieksmi, nostāju un viedokli dažādos jautājumos. Tāpēc zīmols VAIG, tā nedaudz rotaļājoties un tā nedaudz pa jokam, un dažreiz arī pavisam nopietni, piedāvā daudz un dažādu dizaina tekstu iespējas. Arī mammām un bērniem.

Pēc bērniņa piedzimšanas sievietēm parādās jaunas spējas par kurām iepriekš viņas un arī apkārtējie nemaz nenojauta un viņas kļūst par supervaroni ko sauc par - mammu. Vienas no izplatītākajām mammu spējām ir darīt vairāk un gulēt mazāk. Taču arī mammām ir savas vajadzības par kurām nevajadzētu aizmirst. Piemēram - paslinkot, pagulēt un atpūsties. Viens no veidiem, kā sev un apkārtējiem atgādināt par savām vajadzībām un vēlmēm, ir apģērbs. 

Lai superspējas uzturētu līmenī un darītu, darītu un vēl darītu, katrai mammai ir sava slepenā recepte. Kādai kaut ko garšīgu VAIG, citai kafiju vai saldējumu VAIG, bet vēl kādai sportot VAIG, lai uzlādētos un būtu gatava atkal jauniem varoņdarbiem. 

Un kad blēņu vienā dienā jau ir par daudz, tad mamma, zina kā VAIG. Vajag nedaudz miera un kūkas!

Bet kad miers un kūka nepalīdz, kad kaut ko VAIG, bet nevar saprast ko, tad visticamāk mammai svinēt, pasmaidīt un satikt draudznes VAIG. 

Taču lai cik grūts un nogurdinošs reizēm būtu mammu darbs, tas tomēr ir vislabākais darbs. Tas ir pilns smaidu, brīnumu un mirkļu, kurus gribas noķert un nekad neaizmirst. Un ikdienas grūtumos un steigā, svarīgi ir neaizmirst, nepaskriet vienam otram garām, bet apstāties un pateikt skaļi, to cik ļoti, ļoti mīlam!

www.vaig.lv