Atgriezies pie dabas ar The Body Shop Adventes kalendāriem!

Atgriezies pie dabas ar The Body Shop Adventes kalendāriem!

04. Dec 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

#ENCHANTEDBYNATURE

Pirms 15 gadiem The Body Shop radīja pašu pirmo skaistumkopšanas Adventes kalendāru. Šobrīd šādi kalendāri ir viena no iecienītākajām dāvanām Adventes laikā.

Šogad būs pieejami trīs izsmalcināti skaistumkopšanas Adventes kalendāri un 100% vegāniska dāvana Jaunā Gada sagaidīšanai. Dāvanas bagātīgi piepildītas ar lolojošiem, dabas iedvesmotiem skaistumkopšanas labumiem.

Mēs zinām, ka atpūta dabā palīdz atgūt iekšēju līdzsvaru un labsajūtu. Šie kalendāri palīdzēs ne tikai atjaunot prātu un kopt ķermeni ar jaukiem, dabas iedvesmotiem pārsteigumiem, bet tas būs arī labs veids, kā atdot dabai to, ko esam no tās paņēmuši.

Šajos svētkos katrs pirkums no The Body Shop atbalstīs mežu atjaunošanu vairāk kā 10 miljonu kvadrātmetru platībā Anglijā un Armēnijā.* Ar Tavu palīdzību Pasaules ekoloģisko tiltu misijas ietvaros tiks nodrošināts atbalsts organizācijām World Land Trust (WLT) un jaunajam sadarbības partnerim Woodland Trust Lielbritānijā.

Uzzini vairāk: thebodyshop.com/re-wildtheworld

Pasakaini skaistajam, senatnīgajam mežam Wye Valley, kas atrodas uz robežas starp Angliju un Velsu, draud izolētība un sadalīšana mazos, savstarpēji nesavienotos meža pleķīšos. Kaukāza dabas rezervāts Armēnijā atrodas vienā no bioloģiskās daudzveidības karstajiem punktiem, kas ir arī mājvieta bīstami apdraudētai dzīvnieku sugai - Kaukāza leopardam.

ATJAUNOSIM LIETUSMEŽUS KOPĀ AR PASAULES EKOLOĢISKO TILTU MISIJU

The Body Shop Pasaules Ekoloģisko Tiltu misijas mērķis ir aizsargāt un atjaunot 75 miljonus kvadrātmetru lietusmežu, un līdz 2020. gadam izveidot 10 ekoloģiskos tiltus.

Ekoloģiskie tilti ir atjaunotas un aizsargātas dabas takas, kas no jauna apvieno izpostītas mežu teritorijas. Tie palīdz apvienot izolētas dzīvnieku un augu sugas, ļaujot tiem no jauna augt un vairoties.

*2 centi no katra pirkuma The Body Shop veikalos novembra un decembra laikā tiks ziedoti mūsu sadarbības partneru organizāciju Woodland Trust un World Land Trust (WLT) atbalstam, lai atjaunotu un aizsargātu vismaz 10 miljonus kvadrātmetru mežu teritoriju pasakaini skaistā un kultūrvēsturiski nozīmīgā reģionā Forest of Dean un Wye Valley, Lielbritānijā, un Kaukāza dabas rezervātā Ararata provincē, Armēnijā.

25 DIENAS AR LOLOJOŠIEM SKAISTUMKOPŠANAS PRODUKTIEM UN DABAI DRAUDZĪGIEM IETEIKUMIEM

25 dienu Adventes kalendāru dizains veidots, iedvesmojoties no mežu bagātības un košajām un dinamiskajām krāsām. Tie katrs satur 25 izsmalcinātus skaistumkopšanas produktus. Lielajā Adventes kalendārā iekļauts pilna izmēra ķermeņa sviestkrēms un 4 iecienītākie make-up produkti. Savukārt Karaliskajā Adventes kalendārā ir iekļauti 14 pirktākie, pilna izmēra skaistumkopšanas produkti, tai skaitā Drops of Youth™ nakts maska ādas jaunībai un Oils of Life™ Intensīvi atjaunojošs krēms.

Šajās dāvanās ir ne tikai skaisti, ādu lutinoši produkti, bet arī 25 vērtīgi ieteikumi katrai dienai, lai padarītu ikdienu mazliet līksmāku un pasauli mazliet mežonīgāku. Tas vēl nav viss! Produktu kastītes pārtop par puzles gabaliņiem, kas kopā izveidos skaistu attēlu ar Apburtā meža noslēpumainajiem iemītniekiem.

25 Dienu Lielais Adventes kalendārs, 99€ (dāvanas vērtība 171.60€)

25 Dienu Karaliskais Adventes kalendārs, 139€ (dāvanas vērtība 315.60€)

ATGŪSTI SPĒKU AR 24 LOLOJOŠIEM SKAISTUMKOPŠANAS PĀRSTEIGUMIEM

Iecienītākais The Body Shop Adventes kalendārs ir atgriezies, un kļuvis vēl labāks! Izbaudi relaksējošu vannu ar vaniļas vannas bumbu un maigi attīri ādu ar kokosriekstu ķermeņa skrubi. Palutini ādu ar mandeļu piena un medus ķermeņa sviestkrēmu. Atgūsti mieru ar attīrošo 100% vegānisko Himalaju kokogļu masku. Šie kopjošie un lolojošie produkti ļaus relaksēties un uzturēt sevi formā visā svētku sezonā.

24 Dienu Adventes kalendārs, 75€ (dāvanas vērtība 125.30€)

VEGĀNISKS NO ZIEMASSVĒTKIEM LĪDZ PAT JAUNAJAM GADAM

Vegānisks dzīves veids ir viena no straujāk augošajām dzīves stila tendencēm pasaulē, un tas nozīmē, ka arvien vairāk cilvēku sāk lietot vegāniskus produktus savā ikdienā. Pievienojies arī Tu jaunajam dzīves stilam ar šo 100% vegānisko kalendāru. Dāvanā ir 8 produkti, sākot ar make-up, kas radīts bez cietsirdības pret dzīvniekiem, līdz pat jautrajām, dzirkstošajām vannas bumbām un dziļi attīrošajai Japānas matcha tējas maskai. Tie palīdzēs izskatīties un justies lieliski ziemas ballīšu sezonā.

Skaiti dienas līdz Jaungadam, 59€ (dāvanas vērtība 71.50€)

thebodyshop.com/re-wildtheworld