Astroloģes Anželikas Žuravskas prognoze 2014.gadam

Astroloģes Anželikas Žuravskas prognoze 2014.gadam

03. Jan 2014, 10:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dārgās māmiņas! Saku jums visām paldies par to, ka lasāt šo blogu. Šajā reizē esmu sagatavojusi prognozi 2014.gadam.

2014.gads sāksies ar diviem interesantiem astroloģiskajiem notikumiem - vienlaikus būs gan pēdējā, gan pirmā mēness diena, kā arī Veneras retrogradācija.

Saistībā ar pāreju uz eiro - tas ir interesanti, jo Venera nozīmē mazu (vai pat kabatas) naudu. Jāsaka, ka tieši Veneras retrogradācija kļūs par vienu no astroloģiskajiem faktoriem, kas akcentēs notikumu iespējamību Veneras ietekmē. Kas šie būs par notikumiem?

Valdībai raizes sagādās tas, ka cilvēkiem nepatiks jaunā nauda. Tauta mums ir konservatīva. Tā būs, vismaz līdz februārim. Cilvēki centīsies iztērēt latu krājumus dažādu lietu iegādē. Un tieši to Veneras retrogradācijas laikā darīt nevajag.

Ja skatāmies globālākos notikumos, tad ziemā gaidāmi koši (drīzāk skandalozi) notikumi šovbiznesā vai sabiedrībā atpazīstamu cilvēku personīgajā dzīvē. Visdrīzāk, uzpeldēs kāda skandaloza informācija par slavenībām vai arī būs kāda negaidīta šķiršanās.

Parastam planētas Zeme iedzīvotājam Veneras retrogradācija (līdz 1.februārim) nav īpaši labs laiks attiecībām, kardinālām ārienes izmaiņām, dārgu aksesuāru iegādei, apģērbu iegādei un interjera elementu iegādei. Toties atkārtota došanās pie tā paša tetovēšanas meistara, atkārtotas kosmetoloģiskās procedūras ir ieteicamas.

Tāpat tiek uzskatīts, ka jaunas attiecības un pirmie randiņi šajā laikā jau laikus nosaucami par izgāšanos. Tāpēc, ja grasāties doties uz pirmo randiņu, dariet to ne agrāk kā februārī.

Līdz februārim nav ieteicama arī laulību reģistrācija. Toties tiem, kas jau ir šķīrušies un no jauna izlēmuši par labu nopietnām attiecībām, ieteicams precēties arī februārī. Īpaši tas attiecas uz Mežāžiem, Vēžiem, Svariem un Auniem, kas dzimuši savas horoskopa zīmes pēdējā nedēļā.

Tālāk tiek novērota neparasta situācija - 2014.gadā faktiski viena pēc otras kustēsies trīs planētas: Venera, Merkurijs un Marss. Venera - līdz februāra beigām, Merkurijs no 7 līdz 28.februārim, un pēc tam no marta sākuma līdz 20.maijam agresijas un fiziskā spēka planēta - Marss.

Pie tam, šajā gadā aprīlī var tikt novērots svarīgs astroloģiskais rādītājs saistībā ar Marsu, kas norāda uz spēcīgu kataklizmu iespējamību dabā un sabiedrībā (uguns, sprādzieni, negaidīti un ļoti spēcīgi dabas un sociālie notikumi, parādības). Palaidējmehānisms var būt pirmais aptumsumu pāris, kas būs novērojams aprīlī: 15.aprīlī Mēness aptumsums un 29.aprīlī - Saules aptumsums. Tātad, paši košākie notikumi saistībā ar Marsa retrogradāciju var saasināties un būt pamanāmi tieši aprīlī vai maija pirmajā pusē.

Paaugstināta traumu iegūšanas iespējamība, veselības traucējumu rašanās. Var sagaidīt arī fiziskos konfliktus, spilgtas situācijas, kas saistītas ar aktīvi, radikāli noskaņotiem vīriešiem, un, diemžēl, var sagaidīt arī vulkānu aktivizāciju. Es šajā laikā vispār izvairītos no konfliktiem. Var aizlidot kaut kur, un pēc tam nožēlot. Tā kā abi saules aptumsumi 2014.gadā (otrais Saules aptumsums - 23.oktobrī) būs redzami Dienvidamerikā un Rietumamerikā, tad pamatā lielākie notikumi visdrīzāk būs pamanāmi Amerikā, vai arī tiem var būt saistība ar Ameriku.

Tas, ka pirmā gada puse būs piesātināta ar planētu retrogradāciju, norāda uz to, ka saasināsies starptautiskās attiecības politiskajā arēnā. Var saasināties konflikti starp politiskajiem līderiem. Un mums, vienkāršajiem mirstīgajiem, neiesaku iegādāties automašīnas, kā arī jābūt gataviem tam,ka mašīnas šogad biežāk būs jālabo.

Tāpat arī veselībai šogad nav īpaši labi rādītāji - dažas saslimšanas būs grūti nosakāmas, tāpat arī atlabšana pēc operācijām var ievilkties.

Iesaku braucienus un ceļojumus atlikt uz vasaru un otru gada pusi.

Par Saturnu, kurš to sajutīs?

Daudzi no jums ir jau pazīstami ar šīm planētām un zina, ka Saturns un Jupiters veido daudzus no procesiem mūsu dzīvēs.

Jupiters ir laime un veiksme, bet Saturns, tieši otrādi - atbildība, kristalizācija, vai pozitīvā ziņā - noturīgs pamats zem kājām, ko nav iespējams izsist no līdzsvara.

Tātad, šajā gadā Saturns maina savu zīmi, tieši Ziemassvētkos - 24.decembrī tas ieies Strēlnieka zīmē. Strēlnieks ir liels pasaules lietu radītājs. Tātad gada laikā būs iespējams sastapties ar svarīgiem notikumiem, kas liks cilvēkiem 2014.gada beigās un 2015.gada pirmajā trešdaļā apvienoties, lai izpildītu kādu, savā ziņā, misiju vai funkciju.

Saturna ietekmi visvairāk sajutīs Skorpioni, kas dzimuši novembra vidū (no 10.līdz 22.datumam). Jūsu dzīvē noteikti būs šogad kas svarīgs, iespējams, tie būs sarežģīti notikumi ar tālejošām sekām. Kā jūs ar to tiksiet galā, atkarīgs no jūsu dzīves uztveres un jūsu pašu spēkiem. Bet notikumi, jebkurā gadījumā, būs. Šie notikumi pamatā skars 3 tēmas: veselību, nekustamo īpašumu un finanses. Tāpat tas skars arī visus tos, kam horoskopā ir planētas zonā no 23 līdz 30 Skorpiona grādiem.

Par Jupiteru, kuram paveiksies?

Jupiters gadu sāk no Vēža zīmes un pabeidz to Lauvas zīmē. Viennozīmīgi kopā ar Lauvu sāksies spēcīgu un harizmatisku līderu laiks, bet tas būs 2014.gada pašās beigās, kā arī 2015.gada sākumā.

Kuram paveiksies 2014.gadā? Pirmkārt jau Lauvām, Strēlniekiem un Auniem, kā arī visiem tiem, kuru Mēness ir šajās zīmēs. Šiem visiem patīkami notikumi gaidāmi ģimenē. Bet jāsaka godīgi, pilnīgi visiem ne, bet gan tiem, kas dzimuši katrs savas zīmes pirmajā pusē, un tiem, kas dzimuši Lauvas, Auna un Strēlnieka horoskopa otrajā pusē. Tiem visiem smaidīs Jupiters arī nākošajā gadī. Tāpat Jupiters sagādās patīkamas situācijas arī tiem, kuru horoskopos ir planētas Auna, Lauvas un Strēlnieka zonā līdz 22 grādiem.

Bet kas ar stihiju?

Par stihijām atbild galvenokārt planētas: Urāns, Neptūns un Plutons. Šīs planētas paliek tajās pašās zīmēs, bet paņem to spēku. Tātad, kā jau tas notika pagājušajā gadā, aktuāla būs ūdens tēma, sprādzieni, revolūcijas un mītiņi, tāpat arī pilnīga Zemes struktūras transformācija (kalni, ledāji, vulkāni, pazemes ejas). Diemžēl, ir periodi, kad šīs tēmas saasināsies vienā vai otrā zemeslodes pusē.

Attiecīgi, 2014.gads būs grūtāks un sarežģītāks par 2013.gadu. Gaidāmi daudzi politiskie notikumi, kuriem risinājuma var nebūt uz ilgāku laiku.

Šajā gadā planētu priekšrocības būs Uguns stihijā, kas nozīmē, ka būs emociju sakāpinātība, agresija un bieži būs novērojama neapdomāta rīcība. Sarežģīts būs pavasaris, augusts un novembris.

Ko tieši gads nesīs Latvijai, diemžēl, vēl neesmu analizējusi. Atsevišķi jāveic prognoze Rīgai un Latvijai. Uzreiz jāuzsver, ka man daži pārmeta, ka neesmu paredzējusi Zolitūdes traģēdiju. Bet te jāsaka, ka es neveicu prognozi atsevišķām valstīm.

No sirds vēlu visiem Laimīgu, Mīlestības un Veselības pilnu Jauno gadu!

Ar mīlestību,

astroloģe Anželika Žuravska