ASTROLOGA BLOGS: Par bērniem, kas dzims 2014.gada janvārī

ASTROLOGA BLOGS: Par bērniem, kas dzims 2014.gada janvārī

06. Dec 2013, 15:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Informācija māmiņām, kas gaida savus mazuļus ierodamies 2014.gada janvārī. Jums dzims īpaši bērniņi, viņu sargeņģelis būs Venēra!

Astrologi uzskata, ka katra planēta mazuļa dzimšanas brīdī debesīs atrodas tajā punktā un tajā stāvoklī, kas apzīmē svarīgus dzīves notikumus bērniņam, kurš dzimst šajā mirklī. Un, ja planēta nokļūst "īpašas nozīmes" zonā, tad šāda cilvēka liktenim ir īpaša nokrāsa.

Tāda situācija gaidāma bērniem, kas dzims laikā no 22.decembra līdz 30.janvārim, bet īpaši jāuzsver tie, kas dzims janvāra vidū. Šajā laikā novērojama būs astroloģiskā parādība - Venēras cikla sākšanās.

Tāpēc šodien mazliet pastāstīšu par to, kas sagaida 2014.gada janvārī dzimušos bērniņus.

Astroloģijā ir planēta, kam ir burvīga simbolika - tā ir Venera. Šī ir skaistuma, romantikas, komforta un izsmalcinātas mākslas planēta. Reizi divos gados tā mainas savu virzienu un sāk zīmēt debesīs, tā saucamos, retrogradācijas mezglus, kas atnes ļoti īpašus likteņus, īpašas spējas tiem, kas dzimst šajā laikā. Ja vecāki to zina jau no paša sākuma, tad viņi var būtiski atvieglot šāda bērniņa dzīvi, atklājot viņa talantus un palīdzot tiem attīstīties jau bērnībā.

Īpaši, pat neparasti, spilgti radošie talanti būs bērniem, kas dzims līdz 11.janvāra vakaram un bērniem, kas dzims laikā no 25.līdz 27.oktobrim - 2014.gadā. Līdz oktobrim vēl tālu, tāpēc paliksim tepat - decembrī.

Decembrī Venera būs Mežāža zīmē – tas ir klasisks labas, bet mazliet konservatīvas gaumes rādītājs. Astroloģiskie aspekti, ko šajā laikā veido Venera, parādīs attīstības perspektīvas radošajās sfērās un tālāk astrologs, atkarībā no aspektu veida, var izdarīt secinājumus par to, ar ko nāksies saskarties, un pie kā jāpiestrādā vēl.

Tātad, tiem, kas dzimuši līdz 12.janvārim, galvenā tēma būs izgudrotājmāksla, un tiem, kas dzimuši pēc 12.decembra - dejas un kustību mākslas veidi. Zēni, kas dzimuši šajā laikā, būs ar īpašām spējām izrādīt fiziskās mākslas veidus - dejas, mākslinieciesko vingrošanu utt. Meitenes būs vērstas uz dizainu un modelēšanu. Lai gan, nav izslēgts, ka var būt gan viens, gan otrs  - kopā. Detalizēt pašlaik ir grūti, jo katru dienu un katru stundu nāk dažādi likteņa pavērsieni, kas ļauj attīstīties kādām spējām. Varēsim atgriezties pie šīs tēmas janvāra beigās. Ko sakāt?

Neskatoties uz to, ka šo bērnu likteņi būs atšķirīgi, viens būs acīmredzams: visi šie bērni būs mākslinieciski, bet talantu aktivizācija būs tiešā veidā atkarīga no vecāku audzināšanas viltībām.

Atsevišķi gribu vērsties pie māmiņām, kas ir stāvoklī, un dzemdēs bēs bērnu tēva atbalsta. Atsaucieties! Jūsu bērniem liktenis var pavērsties krietni aktīvāk mākslas virzienā. Centieties lutināt bērnus ar mūziku un skaistiem attēliem jau tagad, neskatoties uz to, ka tikai gatavojaties bērniņu dzimšanai.

Priecāšos arī par diskusiju!

Astroloģe Anželika Žuravska

anzhelika77@inbox.lv