APSVEICAM Māmiņu Kluba TV raidījuma vadītāju Kristīni Virsnīti dzimšanas dienā!

APSVEICAM Māmiņu Kluba TV raidījuma vadītāju Kristīni Virsnīti dzimšanas dienā!

12. Oct 2016, 00:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīļās Māmiņu Kluba māmiņas, mēs vienmēr pamanām mazos, labos, gaišos, sirsnīgos gariņus, kas ikdienā lidinās ap mums, un tieši šos vārdus var teikt arī par mūsu TV raidījuma vadītāju Kristīni Virsnīti!

Kā jau esat pamanījušas, šī jaunā TV sezona ir ienākusi arī jūsu ekrānos ar pārmaiņām, jo šajā sezonā tuvāk varam iepazīt tieši pašu raidījuma vadītāju, viņas nu jau lielo meitu Amēliju, kā arī mazo dēlēnu Kasparu, kurš ik dienas mammai sagādā dažādus pārsteigumus (laikam kā jau visi bērni, vai ne?). Kristīne daudz vairāk stāsta par personīgo pieredzi, gūst atbildes arī uz saviem jautājumiem un nebaidās no kļūdām pat TV kameras priekšā.

Viņā mīt īsts ceļotāja gars, un tās māmiņas, kas aktīvi seko līdzi Kristīnes gaitām, zina, ka viņas ģimene ir aktīvi ceļotāji, bet arī to, ka Kristīne raksta arī pati savu blogu, kurā dalās dažādās emocijās un pārdomās. Laipni aicinātas ieskatīties tur arī jūs -  virsniteedition.weebly.com. Jums noteikti noderēs!

20161011191640-14537.jpg

Savā ziņā, gribas teikt, ka Kristīne kopā ar Māmiņu Klubu ir augusi, un mēs, savukārt, kopā ar viņu esam guvuši milzīgu pieredzi, jo esam izdzīvojuši daudz un dažādu pārmaiņu, dzīves notikumu... To visu pat nav iespējams vārdos ietērpt! Lai nu kā - šodien ir Kristīnes LIELĀ diena!

Gribam sveikt visa Māmiņu Kluba vārdā savu smaidīgo kolēģīti Kristīni Virsnīti dzimšanas dienā!

Vēlam, lai arī turpmāk tevī nezūd pasaules pētnieces gars, un tāpat vēlam, lai spēj ikdienā ne tikai priecāties par māmiņas lomu, bet atrast laiku sev, saviem personīgajiem ikdienas prieciņiem!

Priekā!

P.S. Mīļie vecāki, esat laipni aicināti pievienoties apsveikumam tepat, komentāru joslā!

Tavs Māmiņu Klubs

nosiguldas nosiguldas 12. Oct 2016, 09:26

🌷🌷🌷🌷🌷👋

mamma27 mamma27 12. Oct 2016, 08:48

Mīļi sveicieni! Daudz laimes, veselību un mīlestību.😀🌷🌷🌷