Aļika Sorokina: Mīliet patiesi, drosmīgi un līdz pašiem sirds dziļumiem

Aļika Sorokina: Mīliet patiesi, drosmīgi un līdz pašiem sirds dziļumiem

12. Feb 2013, 12:10 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Manas dārgās "pašas labākās sievas", nu lūk arī beidzas mūsu 2013.gada projekts. Man, kā vienmēr, ir mazliet skumji šķirties no jums. Pa šīm četrām nedēļām mēs izdzīvojām mazu, bet ļoti piesātinātu dzīvi. Tā bija pārdzīvojumu, piedzīvojumu, atklātības jūtu pilna. Mēs kopā priecājāmies, skumām, līdzpārdzīvojām un, protams, mīlējām.

20130211203540-79643.jpg

Visiem šajā pasaulē ir vajadzīga mīlestība. Mīlestība ir īsts Dzīves brīnums. Brīnumu, kuru mēs radām paši katrā savā dzīves dienā. Un, ja mūsu sirdis ir atvērtas un esam gatavas nesautīgi dot, tad mēs kļūstam patiesi laimīgas. Laimīgas pa īstam. Tāpēc, lai mīlētu, mums nevajag nedz naudu, nedz varu, mums nevajag būt pat atpazīstamām vai slavenām. Vienīgais, ko mums vajag, ir drosme. Drosme būt atklātām, drosme būt patiesām un drosme nebaidīties DZĪVOT.

Lielu paldies gribu pateikt visām projekta dalībniecēm. Visām, kuras aizgāja līdz pašam projekta ceļa galam, un arī tām, kurām kādu iemeslu dēļ tas neizdevās. Paldies jums par jūsu brīnumainajiem blogiem, par jūsu ieguldīto darbu un jūsu atklātību. Ļoti gribu ticēt, ka visas atziņas, pie kurām nonācāt šo nedēļu laikā, paliks kopā ar jums un jūs tās spēsiet integrēt savā dzīvē.

Gribu vēlreiz atgādināt, ka šajā projektā nav nedz pirmo, nedz pēdējo vietu. Visas, kas piedalījās projektā, lepni var nest titulu Pati labākā sieva!

Vēlu jums mīlēt cik tik spēka. Mīliet patiesi, mīliet drosmīgi, mīliet līdz pašiem sirds dziļumiem. Mīliet nevis savu mīlestību, bet tā cilvēka mīlestību, kas ir kopā ar jums. Katrā no mums ir Dieva dzirksts un katrs ir pelnījis mīlestību. Tikai tāpēc vien, ka esam.

20130211203726-37495.jpg

Mīliet un esiet mīlētas,

Aļika Sorokina

maijbite maijbite 12. Feb 2013, 13:12

Paldies par uzdevumiem un jauko projektu! 😀

veesma veesma 12. Feb 2013, 12:45

Paldies par šo projektu, kas lika vairāk aizdomāties par mūsu mīlestību, par mūsu attiecībām, kā ienest jaunas vēsma mūsu attiecībās un cik tas ir svarīgi.

12. Feb 2013, 12:08

Paldies par interesantajiem uzdevumiem!!! Tiešām bija prieks piedalīties un ar sajūsmu gaidīt jaunu nedēļu ar jauniem interesantiem uzdevumiem! Mēs ar vīru atklājām, ka šī mēneša laikā esam kļuvuši daudz mīļāki viens pret otru. Atceramies dažādus sīkumiņus un cenšamies iepriecnāt viens otru tā pat vien. 😀 🌷🎉

anuxe anuxe 12. Feb 2013, 12:02

Paldies 😀 Šis projekts tiešām deva iespēju paraudzīties uz attiecībām no citu skatu punkta un galvenais par to runāt, būt atklātākiem vienam pret otru. Paldies par šo lielisko iespēju 😀