Aktuālākās tendences rudens/ziemas grimā

Aktuālākās tendences rudens/ziemas grimā

03. Nov 2012, 00:01 Sieviešu Klubs Sieviešu Klubs

Par šobrīd aktuālajām grima tendencēm konsultē grimmētāja un stiliste, Sieviešu Kluba Grima skolas vadītāja Dace Grīnberga.

Šobrīd modē dabisks grims siltajos toņos, turklāt - kā dienas, tā arī vakara krāsojumā. Dominējošās krāsas - dažādu toņu brūnā un oranžā.

Sejas pamattonis ir dabīgs un viegls, it kā nedaudz caurspīdīgs. Aktuālākais vaigu sārtuma jeb rūža tonis ir persiku, ar kuru pavisam viegli akcentē tikai pašus vaigu galus. Tāpat arī skropstu krāsojums ir pavisam viegls un neuzkrītošs. Ja vēlas izteiksmīgāku skatienu, skropstu galus var akcentēt ar citas krāsas skropstu tušu.

Vakara grimā lūpas, atšķirībā no dienas grima maigajiem toņiem, tiek krāsotas spilgtas un izteiksmīgas. Acis tiek akcentētas ar slapjo laineri. Aktuālākie toņi - tumši brūanis un pelēkais. Vakara grima kopējā iezīme - zelts.

Arī matu krāsojumā dominē siltie toņi. Šobrīd vairs nav modē šķipsnojumi, bet gan viena toņa krāsojums visiem matiem. Tāpat kā grimā arī matu sakārtojumā valda dabiskums bez liekas samākslotības - vieglas cirtas, kuras vakara frizūrā pārvērš ar apjomu pakauša daļā.

Nagi - īsi un kopti, kuri lakoti vienā, kādā no silto toņu gammas, krāsā. Piesātinātās rudens krāsas ir aktuālākas kā jebkad!

Foto: publicitātes

Kā tev patīk jaunās tendences? Kas visvairāk iepriecina?