Aizraujoša diena atrakcijās visai ģimenei - AB parks

Aizraujoša diena atrakcijās visai ģimenei - AB parks

21. Jun 2020, 23:31 Runner Runner

60km no Rīgas, nepilnas stundas braucienā

Aktivitāte visai dienai un visai ģimenei

 

Mēs parku apmeklējās ar 1 un 3 gadnieku. Parku iesaku apmeklēt siltā un saulainā dienā, bet tomēr ne pašās svelmainākajās. Vislabāk, lai ir kāds mākonītis un vēja brāzma, tieši tādu dienu izvēlējāmies mēs. :)

Piebraukšana

Parks atrodas pašas šosejas malā, ērti piebraucām un pamanāms jau pa gabalu. Braucot no Rīgas, ceļš ir gluds un pa līdzenu šoseju, tādēļ veicam nepilnas stundas laikā.

 

Parka teritorija, ēdināšana, WC

Parka teritorija ir ļoti plaša, tādēļ pat ja stāvlaukums ir pilns (kā bija mūsu gadījumā) iekšā nekur nekādu drūzmēšanos nejutām.

Pie katras no atrakcijām, kas kopumā ir, 30 ir novietoti roku dezinfekcijas līdzekļi, daudzas no atrakcijām pēc katra apmeklētāja tiem notīrītas ar līdzekļiem (rokturi pie kuriem turas).

Parkā kopumā ir 5 ēdināšanas vietas. Sortiments ir vienāds un tā kā parks ir plašs, tad lai visiem nav jādrūzmējas vienu viet, tad ēdināšanas vietas ir izvietotas pa visu parku. Pie katras ir gan nojumes ar galdiem, gan iespēja piemesties zālītē.

Kafejnīcu piedāvājums ir vienkāršs, bet katrs kaut ko var atrast sev piemērotu. Ēdienkartē frī, burgeri, tortillas, pāris zupas, arī lapu salātiņi, siltie un atspirdzinošie dzērieni. Cenas ļoti demokrātiskas, piemēram frī 1,50euro.

Tāpat kā ēdināšana, arī WC ir vairākās parka daļās.

Vienīgais teritorijas mīnus, ir tas ka pie pašām atrakcijām īsti nav nevienu koku, līdz ar to ir klaja saulē un ļoti karstā un saulainā dienā noteikti ir jāapbruņojas ar cepurēm un ūdeni.

Atrakcijas

Tās nu noteikti ir piemeklējamas visai ģimenei, sākot no viengadnieka, līdz pat pusaudžiem – Avārijas Brigādes pilsētiņa, kameru šļūkšanas trase, virvju trase kokos, milzu piepūšami spilveni pa ko lēkāt, ūdens spilvens, velo trase, ķēžu karuseļi, lāzetags, dino parks, lidmašīnu karuselis, elektro auto trase, katamarāni, minigolfs, šautuve, ūdens spēļu laukums, vilcieniņš, ugunsdzēsēju atrakcija, virtuālā realitāte un vēl.

Mūsu viengadnieks bija sajūsmā par ūdensgultai līdzīgu atrakciju, kur viegli šūpojās pa viļņiem. Milzu smilšu un ūdens strūklakas arī bija pašā laikā.

3 gadnieks bija sajūsmā par visām lēkāšanas iespējām, ugunsdzēsējiem, vilcieniem, dinozauriem, mašīnām, mājiņām, katamarāniem un protams abi nebija izvelkami no ūdens atrakciju laukuma.

Lielākiem bērniem noteikti ļoti patiks virtuālā realitāte, lāzertags, autotrase un lielie karuseļi.

Ieejot teritorijā ir iespēja izīrēt lielus velkamos, kuros sakrāmēt visas mantas, ūdeņus un mierīgi ar divus bērnus. Šis ir vienīgais par ko jāmaksā atsevišķi no biļetes (3euro uz visu dienu).

Suvenīri

Pie ieejams ir suvenīru veikals, kur var iegādāties dažādus suvenīrus ar AB parka dizainu, kā arī tematiskas mantas, piemēram, visdažādākos dinozaurus.

Izmaksas

* Biļešu cena 1 cilvēkam ( sākot no 2gv) ir 15euro uz visu dienu un tajā ietilpst visu atrakciju apmeklējums neierobežotu reižu skaitu.

* 3euro velkamais, ja vēlaties.

* Pusdienas, degviela, suvenīri.

 

Ieteikumi

* Izvēlēties siltus un saulainu dienu, bet ne pārāk svelmainu. Kāds mākonītis un vēja brāzma būs ideāla.

* Ņemt līdzi cepures, pretiedeguma krēmus un ūdeni.

* Parka apmeklējumam ierēķināt vismaz 5h.

 

Lai izdevusies un saulaina vasara!