Aiziet! Visi laižam ziemā!

Aiziet! Visi laižam ziemā!

04. Jan 2017, 14:26 laurlapa laurlapa

Šodien ārā ir tik pasakains laiks,jo viss visapkārt ir balts sniegā tīts.

Šorīt ar mašīnu braucot pa piesnigušo Rīgu, ne vienu vien reizi aizdomājos - cik skaisti viss apsnidzis izskatās, tā vien gribētos traukties visai Latvijai cauri un baudīt skaisto, pasakaino ziemu. 

Manā šī gada kalendārā pirmais mēnesis (janvāris) ir ar skaistu Latvijas ziemas ainavu. Un, tad iedomājos kāpēc es, mēs un jūs visi neaizbraucam ziemā kaut kur dziļi Latvijā, vai te pat tuvu Latvijā nofotogrāfēt ziemu, vai vienkārši atpūsties kaut kur ziemā.

Protams, atpūsties jau var izplānot jebkad arī ziemā. Bet...vienmēr jau ir savi BET - nav kas pieskata bērnus, nav kur braukt, varbūt nav kompānija vai nav naudas. Bet par spīti tam visam, MĒS taču esam te Māmiņu klubā un mums nemaz nevajag pieskatīt bērnus, jo varam braukt atpūsties VISI ar vīriem, ar bērniem. Un, tā pat jau visi nebrauktu. Un, ja mums pietrūkst ideju varbūt kādam tādu ir - kur labi atpūsties visiem, baudot ziemu, un jo vairāk savāktos, jo lētāk arī būtu.

Iedomājos, ka tas varētu būt kāds viesu nams ar ziemas prieku iespējām, t.sk. pirti, bet varbūt kas cits. Varētu katra ģimene groziņu līdzi paņemt. Un pameklēt arī pasākumu organizatoru, lai visiem jautrāk, lai sanāktu tāda ĪSTA ĢIMEŅU ATPŪTA KOPĀ AR BĒRNIEM. Un varbūt vēl paliktu par tradīciju. Bet tikai cik, tas izmaksātu - nav ne jausmas. Katrā ziņā mūsu katra interesēs, jo lētāk jo labāk.

Bet vai to vispār ir iespējams realizēt? Domāju, ka jā, ja katrs šajā pasākumā ieliktu kaut daļiņu no sevis.

Bet vai, kādam tas vispār interesētu? Ja, jā, tad uz priekšu! Ziema ilgi negaidīs. :)

laurlapa laurlapa 04. Jan 2017, 15:49 lauvinja

Paldies par komentāru un idejām ! Par Rīgas Zoo ziemas naktīm - jau bijām decembrī, patiešām forša izklaide un, galvenais, ka bērniem prieks. 😀

lauvinja lauvinja 04. Jan 2017, 15:25

Tādas nekonkrētas vēlmes - pikniktusiņam nemaz tālu nav jābrauc un milzu naudu nevajag - tēja termosā, pīrādziņi/augļi/uzkodas follijā un dvielītī un tepat Mežaparka bērnu laukumiņā ar savām ragavām pa kalniņiem - tāda atpūta ka prieks. Bērni izklaidējas, vecāki tējo 😀

Nepatīk mežaparks - autobusā iekšā un uz Mangaļsalu prom - būs lielāka pastaiga, vairāk eksotikas.

Starp citu Rīgas zoo ir ziemas naktis, pieejams ugunskurs -bērnus un pikniklietas padusē un izklaide pa foršo - ieeja 2 eiro no pieaugušā un 1 eiro no bēna - dārgi nebūs!

Bērni jau paaugušies, gribas ko eksotiskāku - pargajieni.lv (tagad kopirkšanas portālos pa lēto) pārgājieni ar lāpām - pāris eiro no cilvēka, pārgājiens + gids.