Aizbildnes Dienasgrāmata. 3.DAĻA. Izvērtēšana UK

Aizbildnes Dienasgrāmata. 3.DAĻA. Izvērtēšana UK

15. Oct 2020, 22:28 AizbildnesDienasgrāmata AizbildnesDienasgrāmata

AIZBILDNES DIENASGRĀMATA

3.DAĻA. IZVĒRTĒŠANA ??

 

Lai gan no ?? saņēmām pozitīvu vērtējumu un apstiprinājumu aizbildņu ģimenei tomēr ?? gribēja par visu pārliecināties pati.

Visas sarunas bija ļoti neplānotas un spontānas. Piemēram, vienojāmies par Skype videokonferenci plkst. 19.00 pēc LV laika, lai Children service videoformātā var apskatīt Kristīnes potenciālo dzīves vietu (lieki piebilst, ka foto jau ?? izvērtēšanas laikā tika viņiem 2x nosūtīti), tad tieši norunātajā dienā plkst. 14 atskan telefona zvans no ?? ar jautājumu vai var tagad pieslēgties Skype ??‍♀️.

Šādas videokonferences bija vairākas un nekad nenotika norunātajā laikā. 

Mums tika organizēti 2 braucieni uz ??. Abi bija spontāni. "Varat braukt tad un tad? Mēs visu noorganizēsim". Mans vīrs Edgars nevarēja spontāni dabūt brīvu, lai dotos ar mani kopā. Tāpēc viņam tika organizēts cits brauciens vienam pašam. 

 Man nav vecmāmiņas, kas bērnus varētu pieskatīt vairākas dienas kamēr es dodos uz ??. Henrijs pirmajā braucienā bija vien 5 mēnešus vecs kā es viņu varētu atstāt uz 10 dienām? Emīlijai ir krustvecāki, kuri piedāvājās viņu paņemt pie sevis. Bet 10 dienas bez savas trīsgadnieces... Nē, tas ir par daudz un uz to es neparakstījos. Vai nu braucu ar visiem bērniem vai nebraucu nemaz.

 

Braucu viena ar abiem bērniem, bet par katru braucienu atsevišķi nākamajos ierakstos. 

 

Seko līdzi mūsu aizbildnības ceļam IG: @santaarajaberzina 

#aizbildnesdienasgrāmata #fostercare #unitedkingdom?? #guardiandiary #guardianship #kristine #share #takecareofeachother #guardian #aizbildne #spontaneous #doallthingswithlove